28 de febr. 2008

INTENS

Avui ha tocat un treball curt però intents, ja que les obligacions personals no deixaven temps a fer molt de volum, he optat per fer-ho una mica més curt però amb més intensitat del normal. La tarda pintava bé, però a poc a poc han aparegut uns núvols que han anat tapant el sol i han fet baixar una mica la temperatura. De totes maneres, la feina ja estava quasi feta, així que la cosa no m'ha preocupat massa. A veure com pinta el cel demà, que la cosa té pinta d'estar tapada. Al final del dia, mentre veia la tele al sofà, les cames em recordaven que avui la cosa ha sigut una mica canyera, però per sort amb els estiraments les agulletes i el cansanci es rebaixen una mica.












Amb lo bé que pintava, i al final la cosa s'ha anat enfosquint.




---- Joranda completada amb 2 hores i 40 minuts i 62 km. intensos a les cames.

3 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Loku, abans que pengis l'entreno d'avui, jo ja sé que has fet 4 hores per la tarda.
A sumar!!!

Anònim ha dit...

La del pikititi pañuelo: jajajaja pro kes estooooooooo???? jajaja aiaiaia tens tornes massaa massa......biciclista!!! jajajaja aleee kvagi bee per akii 1besss!!

Oriol Figuerola ha dit...

Jordi, ja veig que aquí les notícies volen. Haure de fer com Hammer i entrenar de negre,amb braga i passamuntanyes, jejeej. Qui és l'espia? El dijous que vulguis ja sas, a fer milles amb mi.

Anònim, pekeñito pañuelo.....vaya frikiada!! jajajaaj. Anda lokita, a veure si no fem tan de xou a akestes hores de la nit, jejeej!! ale, a mumir!!!!!