25 de febr. 2008

SOL I BOIRA

Crònica doble amb tot el que ha passat el cap de setmana:


DISSABTE. Dissabte al matí entrenament de qualitat, acompanyat de l'Iñaki, gaudint d'un altre dia primaveral que motivava encara més a anar en bicicleta, vam fer la feina molt ben feta i jo amb unes sensacions molt bones durant les diferents pujades a la Teixeta, la veritat es que no em pensava que estaria tan bé. Després de poc més de 4 hores de feina i de 106 km. cap a casa a dinar ràpid i a agafar lloc a la Teixeta per veure l'última etapa de la Challenge de la Canonja. Es va imposar Eric De Miguel, que es va escapar a la Texeta juntament amb Tondo, i van agafar ja una distància definitiva, que va portar a l'Eric a proclamar-se vencedor de la general final i de la muntanya. En un segon grup es van disputar el segon lloc, que va ser finalment per Raul Garcia, lìder fins aquell moment, i on el Ferran, de la grupeta del Baix Camp, va demostrar el seu excel.lent estat de forma acabant 8è de la general. Els compis de l' A.C.77 van arribar escalonats, però van completar una Challenge molt bona.















Carles Juncosa, un crack de l'E.C.Baix Camp, durant un moment de la pujada a la Teixeta












Oscar, pujant en solitari, intentant agafar un grupet de davant




DIUMENGE. Així com dissabte el dia era ideal, diumenge la veritat es que no feia pas dia per anar en bici, només els malalts de bicicleta ens vam aventurar a sortir per la carretera amb la boira que feia, i com que som uns malalts dels bons, vam fer una sortida fins a Llaberia, un poble situat a 700 metres d'alçada, en el dia que menys indicat per pujar-hi. A la grupeta de l' A.C.77, Pepe, Oscar, Jordi, Rafa i Proa, m'hi vaig afegir jo mateix, que ja hi començo a ser un habitual i també va venir amb nosaltres Carlos Etxeberria, de l'equip Azysa-Cetya-Viscarret, que està estudiant a Reus i alguns dies s'afegirà amb nosaltres. Durant tota la puajda la boira era cada cop més espessa i feia molta humitat, sobretot es va notar baixant, on vaig quedar bastant gelat (això de tenir poca xixa es un problema en algunes situacions), però un cop arribats a baix, vam fer unes quantes milles més i a fer la Cocacola a Reus, que aquest cop no ens vam voler acostar a Cambrils, que la boira i l'humitat tenien pinta de ser més fortes allí. La sortideta va acabar amb 3 hores i mitja i 91 km. amb 1110 metres d'ascensió; no va estar pas malament.












La boira que feia pujant cap a Llaberia cada cop era més densa. Els de davant se suposa que son Proa i Oscar.













El pacmito damunt la i constata que Rafa va estar allí, jejeje. Ara son més grans i es veuràn millor.




---- Total acumulat del cap de setmana: 7 hores i 35 minuts i 197 km, amb bastanta pujada acumulada a les cames. Avui notava una mica el cansanci però amb els estiraments ja em noto bastant recuperat. Demà més i millor!!