11 de febr. 2008

FINDE COMPLET

Aquest cap de setmana un altre cop a tope, continuant fent milles per acumular km. a les cames. El dissabte va ser un dia fred, comparat amb tot el que va ser la setmana, i és que el sol no es va dignar a sortir fins que no vam arribar a casa Iñaki i jo, i les poc més de 4 hores que vam estar es van fer poc agradables, sobretot al baixar de la Teixeta, on la rasca es notava baixant. Tot i això, la sortideta va anar perfecte, i a la tarda a veure la primera etapa de la cursa social de la Canonja.










Tot el matí va estar així de tapat, i només quan estava casi arribant a Reus va treure el cap el sol.




El diumenge al matí la sortida va ser molt divertida, amb la grupeta de l'A.C. 77 bastant completa, formada per Proa, Rafa, Oscar i Iñaki, més el menda, i encara que feia una mica més de fred que el dissabte, el sol va sortir bastanta estona i no es notava tant. El recorregut previst va canviar i vam fer-lo una mica més ondulat del previst, més aviat de pujades, diría jo.











A Colldejou quan encara anavem a ritme.















El punt petit que es veu al fons és Oscar quan feia una de les seves series.




Vam fer algunes pujades asfaltades rollo Giro, de forta pendent i encimentades, la veritat és que va ser divertit, i fins i tot vam descobrir una rampa que tenia bastanta pendent, la llàstima és que era una mica curta i acabava en camí. Després de fer pujadetes, vam decidir que ja tocava fer una mica més de pla, i vam anar cap a la costa i a fer la Cocacola de rigor prenent el solet en un banc davant de la platja. Després d'això, vam acabar el dia tornant cap a casa amb uns quants integrants del Baix Camp que estaven fent la Cocacola també, que un servidor tornava a tenir calçotada.














Oscar i jo en un moment de la jornada.










Iñaki disfrutant d'una de les rampes encimentades i bastant inclinades que vam trobar, al més pur estil Giro.





I per rematar el cap de setmana, el Joventut de Badalona s'ha procalmat campió de la Copa del Rei de bàsquet a Vitoria. Es pot demanar més?

---- Cap de setmana completat amb 7 hores 39 minuts, 187 km. i bastant de terreny de pujada i poc de pla, de traball acumulat.