26 de febr. 2008

DIA TRANQUIL



Després de passar-se tot el dilluns plovent, avui al migdia el sol ha sortit d'entre els núvols, i amb una tarda amb una temperatura bastant agradable, sortideta en bici per entrenar, que després d'un dia parat, ja en tenia ganes. Avui però tocava sortida de les curtes, de les que no arriben a les 2 hores i mitja, i a un ritme tranquil, per a no carregar massa la setmana de treball que m'espera. En dies així, aprofito per a treballar la cadència, que ajuda a descansar les cames, i amb la companyia d'en Proa, hem sortit de Reus direcció a Vila-seca a buscar l'Iñaki. Aquests dies sense massa vent i assolellats aprofito per rodar per la costa, que així la sortida es fa més agradable, i des d'allí o faig un circuit i o fem ruta cap a Vinyols, Mont-roig, sempre buscant terreny pla per rodar. Com que a Proa i Iñaki no els agrada fer tombs, hem anat fins a Mont-roig, on havia d'anar a Esports Florencio a mirar una cosa, i després de fer el hamster durant més de vint minuts al final m'he cansat de donar tombsi he ficat el peu a terra, quan finalment ha sortit de la tenda i hem pogut tornar a la ruta. A mi no m'agrada parar tant, només si s'ha d'agafar aigua o per emergència, però per un dia s'aguanta. Toranda cap a Cambrils i direcció a Vila-seca, que ja es feia fosc.










Proa, fes via que ja portem una bona estona esperant, i se'ns fara fosc!





---- Avui sortideta curta en quant a pedalades: poc més de 2 hores i 54 km. per a preparar les cames per al treball que ve aquesta setmana.

1 comentari:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Bieeen. M'agrada que posis amb qui entrenes, així tothom queda fixat, je.
Ara jo surto a fer 1hora de gasss, i al vespre Barça a la penya no-oficial!
Recorda que diumenge tenim AC77v1.0 a Cardó- 'O Rei'Gavadà, que és un lloc molt entranyable ple d'aus volant. Normalment són aus fèmines, pàjares concretament!!!