16 de febr. 2008

FINDE CICLISTA

Un dissabte més, entrenament pel matí i a veure els col.legues a la cursa social a la tarda. Al matí, entrenament de milles amb l'Iñaki, habitual del cap de setmana, però aquest cop tocava un treball una mica més específic, amb sèries de pujada, així que després de fer kilometres durant la primera meitat de la jornada, ens hem plantat al peu de la Teixeta a mig matí per a començar el treball específic. Han sigut unes sèries bones, ja controlo cada cop millor la relació cadència-pulsacions, i la pujada cada cop se'm fa més curta, això és bona senyal. Avui s'ha de destacar que hem trobat el pacmito del Rafa (àlies Pacman) al km.22 de la Teixeta, i és clar, això es mereixia una foto, jejeje. Un cop acabades, baixada cap a Montbrió i després direcció a Reus, per dinar i a veure la cursa.


Amb l'Iñaki durant un moment del matí.El pacmito de Pacman Rafa. Tendrás que hacerlos más grandes apra que se vean bien cuando subes, jeje.Just acabar de dinar, a la Canonja a veure la segona etapa de la Challenge, aquest cop era un circuit i més pla que el de la setmana passada, on s'ha rodat bastant ràpid. A la cursa s'ha imposat Raúl Garcia, que ara és el líder de la Challenge, i la grupeta de l'A.C.77 s'ha defensat basatant bé, avui sí que s'han guanyat un sopar hipercalòric com déu mana.

Pepe i Proa, en acabar la cursa.


Judit recollint el premi a la millor fèmina.---- Avui han sortit 4 hores 6 minuts, amb 103 km. de treball pla i amb sèries de pujada.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ostia!! Aquesta és la chabalita del calçotada, la que no sabia canviar una roda!!

Molt guapo aquest bloc!!

Carlos