1 de febr. 2008

ADÉU A LES PESES


Avui ha sigut l'últim dia del treball de força al gimnàs. A partir d'ara la força es treballarà tota a la bicicleta, així que avui m'he "despedit" de les peses fins la temporada que ve. Es un treball que no agrada molt, perqué de vegades es fa avorrit, però que és necessari per a mantenir i potenciar el to muscular de les cames mentre es treballa d'una forma regular el fons damunt la bicicleta, així no perds tant la força i és una manera de preparar la musculatura de les cames per al treball que vindrà a partir d'ara.

Han estat unes setmanes on a poc a poc s'ha anat augmentant l'intensitat del treball, en les últimes sessions la cosa ja era "seria" i havia d'apretar les dents en algunes repeticions. Alguns exercicis fins i tot es repetien per a millorar en els punts febles i quan feia la sortida l'endemà d'haver fet una sessió de força al gimnàs, les cames ho notaven, no anava tan fresc com podia anar. Tot aquest treball suma, així que m'ho agafava amb filosofia i tocava apretar i patir una mica.

Ara això ja s'ha acabat, a partir d'ara toca disfrutar de més hores damunt la bici mentre es treballa la força-resistència fent pedals, que això sí que m'agrada més.


---Última sessió de força al gimnàs, apretant bastant les dents. Ara a pedalar més!

1 comentari:

Anònim ha dit...

així m'agrada home, ara a fotrali canya a la bici, i a veure quin dia fem una bona sortideta...