5 de febr. 2008

CARNAVALS I CALÇOTADES

Doble entrada avui al blog, per un costat el treball d'avui i per l'altre el del cap de setmana, que va ser bastant complet, jeje. Comencem amb el del cap de setmana: el dissabte al matí la cosa no feia bona pinta, el cel estava tapat i el sol no tenia gaire ganes de sortir, així que per si de cas una mica tapats i a fer milles. Un cop ens vam trobar amb l'Iñaki (company de sortides de cap de setmana durant tot aquest hivern) vam anar fent durant tot el matí i per sort, cap al migdia, el cel es va anar destapant i el sol es va deixar veure, fent que la resta de la sortida fos una mica més agradable.




A l'Iñaki li canvia la cara quan veu el sol.


Al final, vam arribar a casa amb 3 horetes de feina acumulada, i després de dinar, sense temps per descansar, a comprar per a la calçotada de l'endemà amb la grupeta de l 'A.C.77. Més tard a treure el cap per la rúa, i a sopar per agafar forces per l'endemà.

El diumenge va començar com el dissabte, tot tapat, però aquest cop el sol no va sortir en tot el dia, es va quedar darrere els núvols, i només de tant en tant treia el cap. Com que al migdia hi havia calçotada i tocava fer mes milles que el dia anterior, aviat de peu i en marxa. Cap a mig matí, al peu de la Teixeta, van caure quatre gotes molt finetes que van fer dubtar de si podríem completar la sortida, però després d'uns minuts d'incertesa donant voltes a una rotonda, au! cap a dalt que no ha estat res. Un cop coronada, mitja volta i cap a casa a dutxar-se, que la gent ja ens estava esperant amb els puñals a les dents que feiem tard (de fet jo, com sempre ).









De tornada cap a casa la cara et canvia, ni que t'hagis fotut 4 hores i mitja a les cames.





----El total acumulat del cap de setmana: 7 hores 29 minuts, amb 194 km. de terreny ondulat i un port. Més treball cap a la saca.