20 de febr. 2008

FEINA FETA


Avui el dia tornava a estar tapat, i després de ploure a primera hora del matí ja em començava a mentalitzar a tornar a fer una sessió de corró, i deixar per demà la feina d'avui i sumar-li algo del que toca demà, o sigui, un dia fortet, però aviat a deixat de ploure i durant tot el dia els nuvols han fet l'amago i han estat al cel, tot negres, com a punt de descarregar, i al final he decididt arrisacr-me i sortir en bici. He pres el xubasquero a la butxaca per si calia fer tornada d'emergència si no queien masses gotes, però al final no ha caigut, i tot i que a l'interior es deixaven veure algunes clarianes, en tot el meu recorregut no ha aparegut ni un raig de sol. He montat un circuit entre Constantí, el Morell i el Rourell, no massa lluny de Reus per si plovia, i allí he pogut treballar les sèries que em tocaven, encara que amb no molta tranquilitat perqué en alguns llocs del recorregut passaven alguns camions, però a banda d'això l'entreno no ha tingut cap ensurt. Al final, he pogut complir amb el que tocava i m'he lliurat de carregar el dijous de feina, i és que quan toca fer un treball més específic durant la setmana com sèries, pujades, etc. millor arriscar-se i a veure si es pot fer quan toca que haver de fer un dia entre setmana supercarregat de feina per compensar. Avui me'n vaig a dormir amb la tranquilitat que la feina s'ha fet, i demà tocarà un altre treball diferent, peró també amb intensitat.


---- He salvat el dia arriscant-me tot i els núvols i han sortit 2hores 32 minuts i 70 km. de treball de sèries en pla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bé uri, un sempre s'ha d'arriscar, sinó no fariem mai res de bó. i si un dia et mulles tampoc passa res, mentre no agafis un regredat, es clar, jeje, venga jabalí, que vagi b.

Oriol Figuerola ha dit...

I tant henrik, sempre se'm d'arroscar, pero com soc com un gat i no magrada mullarme molt,a vegades no u vei clar, pero se lem de jugar per no parar. Com diu el carni, aki no para ningu, i el que para de veritat, ja es pell, jejej.