12 de gen. 2009

PLUJA, SOL I FRED

Un cap de setmana bastant variadet, en el que a meteorologia es refereix. El dissabte al matí va ser de contrastos; primer el cel semblava destapat, després es tapava, passaven els núvols i sortia el sol ..... així que com havia quedat amb el Rafa, vaig decidir sortir, que així si et mulles en copmanyia no et sap tan greu. Pensava que al final no cauria aigua, a més m'havia deixat el xubasquero a casa, i creia que tindria sort, però no va ser així. Durant una hora va estar caient-nos aigua al damunt, fins que vaig arribar a casa, per un dia que no el porto ....


A l'arribar em vaig treure la roba, assecar bé i vaig decidir no tornar a jugarme-la, que estava refredat i potser no sobreviuria a una altra remullada, així que vaig pujar al rodillo i vaig rematar el matí amb poc més de hora i mitja pedalant indoor, amb més roba que de costum per a suar a veure si així eliminava toxines del refredat, mentre veia com cada cop hi havia més clarianes al cel i no queia ja ni una gota ..... si haguès sortit més tard! Però al menys, vaig acumular algo més de tres hores fent el hamster, entre la sortida i el rodillo, així que algo és algo.



El diumenge el cel totalment destapat, quina diferència, però el fred segui allí, no tant com aquests dies passats, però encara hi era, així que de nou ben tapat, però aquest cop per a no refredar-me més. Durant tota la sortida traient mocs, el Polar marcava algunes pulsacions més que de costum, però al menys les sensacions de cames eren bones. Durant la primera part de la sortida, acompanyat d'Iñaki, Judit, JR i Oscar, i al final la vaig acabar sol: alguns es van desviar a fer el seu entrenament, altres havien d'arribar més aviat per compromisos, així que les últimes dos hores fent el hamster tot sol. Abans, una parada a Salou, on havia quedat amb Iñaki, veure que ja s'havia recuperat del globo i estava bé, gràcies en part a que JR i Oscar el van acompanyar fins a casa, repostar una mica de Cocacola, que em feia falta, i de nou a fer el hamster per acabar el meu primer dia acumulant 5 hores de treball a les cames. Arribant a casa, ja una mica espès de cap, potser perqué el refredat em recordava que encara estava allí i perqué la fatiga ja es notava a les cames, però tot i això content per haver complert el que m'havia proposat per aeust diumenge.

Solitari: al migdia, i més en un diumenge d'hivern, pràcticament no hi ha cotxes per les carreteres de la costa, és una sensació de tranquilitat increïble.

---- Total acumulat del cap de setmana: 6 hores i mitja de bicicleta i 209 km, més 1 hora i 37 minuts de rodillo. Primer dia passant ja de les 4 hores i mitja amb bones sensacions, tot i el refredat, però encara toca continuar acumulant.

2 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

deunido!! COM HI VAS!! SI AL FINAL SERAS UN BON ELIT!!! JEJEJEJEJE!! ANIMS!!!
fa dies que no veig cap foto de la gosa!!! vull un fill seu!!

Oriol Figuerola ha dit...

Vols dir Jordi? Encara no ho veig clar, jejejje. Gràcies pels anims, home!!

Tranki, que aviat en tindràs més de la Kira, i si cria, te'n guardo una per a tu, ok?