21 de gen. 2009

POSITIU

Sembla que les seqüeles del virus del cap de setmana poc a poc van quedant enrera, i és que la sortideta d'avui m'ha deixat sensacions molt positives. D'una banda, ja no he notat les cames "toves" com el diumenge, i això que el recorregut d'avui era més ondulat, i de l'altra, millor resposta a nivell de pulsacions que fa tres dies. Això em fa pensar que estic llest per a continuar apretant tal i com tenia previst abans de posar-me malalt. La sortideta d'avui curta per falta de temps, i tota l'estona en companyia d' Eolo, que no m'ha deixat tranquil en cap moment, però satisfactoria per les sensacions que us he comentat abans. Després de fer una sessió "light" de gimnàs ahir, demà podré torturar de nou les cames amb una mica més de pes que les últimes setmanes, ja queden poques sessions, però seràn les més dures .....


---- Dilluns descans per acabar de posar-se bé; dimarts una sessió de gimnàs amb algunes sèries menys en cada exercici per a no forçar massa el cos; i avui dimecres, sortideta de 1 hora i 30 minuts exprés, per terreny ondulat per a buscar evitar el vent, que finalment no ha sigut així i ha afegit una mica més d'exigència a la sortida, i 43 km a les cames ... son pocs, però es tractava de buscar més sensacions de cames i acabar de recuperar del tot la salut que no pas exigir-me a tope. Demà, a currar de veritat al gym.

---- Aquest finde, doble sessió de curses per a l'A.C.77: per una part, la social del Perelló, trobareu la crònica del JR al seu blog. I per l'altra, la cursa de BTT de la Pica, on també trobareu la crònica del Joan M al seu blog.

1 comentari:

Joni Basso ha dit...

Merxi tiu, la verdad es que paso un pokillo del tema ya, aunque no entiendo como se ponen a criticar sin ni siquiera conocerme.

Apuesta por Jose Maria Benitez jaja. Aunqe vosotros tambien teneis por ay al Molons no??? Saludosss