9 de gen. 2009

AL FINAL NO HA NEVAT

Ahir a la nit, després de veure el temps a la tele, encara tenia l'esperança que m'aixecaria i veuria caure algo de neu a primera hora del matí, però al final no ha sigut així. A Reus és molt difiícil que nevi, i el que sí ha fet ha sigut caure aigua durant bona part del matí i al final de la tarda fins al vespre. Les baixes temperatures d'aquests dies i la previsió de pluja em feien pensar que finalment algo de neu veuria, però un altre dia serà, que hi farem! A Barcelona sí que ho va fer ahir a la tarda, i com a mostra mireu el blog de Trueno.



No tan sols no ha nevat, sino que a mitja tarda fins i tot s'han obert clarianes al cel. Haurem d'esperar en una altra ocasió per a veure caure neu.

---- No ha nevat, però sí que ha plogut, i després de fer la marmota per casa durant tota la tarda, a última hora he montat el rodillo i m'he obligat a fer una sessió per a no estar parat. Algo es algo, esperem que demà, que és cap de setmana, s'aguanti i no plogui.

2 comentaris:

ViNi ha dit...

por aqui si nevo y si te digo la verdad se podria haver quedado la nieve en los pirineos jajaja

Mont Be ha dit...

Aquí dalt si que està tot nevadet...i a sobre fa una rascaaaaa!!!
Avui mentres veniem he pesat en tu perque ens hem creuat amb dos ciclistes que rodaven a -3º i moltes carreteres gelades!! Ja són ganes!