29 de gen. 2009

PROVA SUPERADA (DE NOU)

Avui tocava fotre-li canya, i és que tenia la prova de l'esforç, per a veure com va tot i si les coses s'estàn fent bé, i de pas veure com estic de salut (el cor sempre s'ha de vigilar, i de passada una bona analítica), i estic content de com ha anat tot. De salut estic perfecte, que és el més important, i a més la prova ha donat un resultat força bo: estic igual que fa sis mesos. Això vol dir que ara, a l'hivern, estic igual que l'any passat al juny quan se suposa que estava en plena forma, i a més he augmentat una mica alguns valors; també m'ha servit per acabar de fixar algunes pulsacions, sobretot de cara al treball que vindrà amb les sèries.


Després de la prova, a moure cames una estona, i arribant a Cambrils, m'he trobat amb tres de la grupeta del Baix Camp que feien la cocacola: Arnau, Joel i Ferran (d'esquerra a dreta a la foto); després de xerrar una mica, tornada cap a casa una mica més ràpida del que volia, però per sort sense gaires apretades, ja que necessitava anar tranquil després de currar a la maquina de l'hospital. Ara, a seguir currant de valent dalt de la bici!


---- Després de descansar un parell de dies, dimecres a moure cames tranquilament durant 1 hora i 30 minuts i 40 km, de cara a la prova d'avui; avui, prova de l'esforç i després a moure cames de nou durant 1 hora i 45 minuts i 49 km.

2 comentaris:

ViNi ha dit...

Se estan poniendo de moda las pruebas de esfuerzo y los watios jajaja, yo en teoria me tengo que hacer una para marzo haver si puedo tambien tengo curiosidad!!


por cierto tu en que compites??

un saludo y a tope

Oriol Figuerola ha dit...

Ey vini!! Lo importante no son los watios, sino ver como tengo las pulsaciones, ya que al hacer poco que he empezado con esto de la bici, me bailan cada dos por tres con los cambios de forma.

Yo no compito, me dedico a hacer cicloturistas y algunas cronoescaladas por Andorra, pero este año le estoy metiendo más caña que me pasaré por alguna carrera elite, y a ver si por lo menos acabo.

Un saludo y que te mejores de la rodilla!!!