7 de gen. 2009

AMB INTENSITAT

El dia de Reis, molta gent espera els seus regals, alguns en forma de joguines, altres de consola, d'electrodomèstics, roba, i un llarg etc..... però a mi, el trainer Joan em tenia preparat un altre tipus de "regal". Havíem de quedar algún dia d'aquestes festes per a entrenar, volia veure com vaig i fer algun test, i no va ser fins a l'últim dia que vam quedar. Debia ser per això que va apretar-me tant les clavijes. Vam anar a buscar una ruta ondulada cap a l'interior i un cop allí, a començar el treball; va ser una hora i mitja molt intensa en que de vegades pensava que no podria aguantar tanta estona, però ignorava el mal de cames que portava de l'acumulació dels dies anteriors, apretava les dents i continuava. Un cop acabat aquest treball, vam anar rodant fins a la Teixeta, a fer un test a veure com anava; amb prop de 4 hores a les cames, i entre elles el treball que us he comentat abans, em plantava al peu d'aquest petit port, i començàvem l'ascensció al ritme que ell em va marcar: no es tractava de fer-la a fons ni molt menys, aquest treball ja l'havíem fet, i al ritme que marcaven les pulsacions que ell m'havia marcat vam fer la pujada. Després de coronar, baixar fins a Reus i comentar una mica les seves sensacions de la jornada, esperant que li passes algunes dades de l'entrenament un cop les tingues a l'ordinador per a completar la seva valoració, que per sort ha sigut bona. Això vol dir que anem per bon camí ......




---- El dilluns, nova sessió de tortura al gimnàs, i després a rodar durant 1h i 45 minuts per acabar de completar l'entrenament, que va ser una mica torturador també degut al vent de cara durant més de la meitat de la sortida. El dia de Reis de nou tres dígits al Polar amb el trainer, i comparant dades de l'any passat, al mateix ritme de pulsacions he rebaixat el temps en 2 minuts i 30 segons, i la mitjana de velocitat l'he millorat en 1'3 km/h. Progresso adequadament ......

3 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

molt bé crak!!!
continua així!!!
un petit consell!! no facis molt de cas a les mitjes de velocitat ja que intervenen molts factors, fes més cas a les sensacions.
Jo per exemple tinc el temps agafat a varis "ports" de muntanya i quan em vull provar miro el temps.

ROPA CICLISTA ha dit...

Uri m'agrada veure com vas progressant !!!! Segueix aixi crak, que aviat recolliras tot lo sembrat !!!
Una abrazada... ens veiem !!!

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Jordi!! La veritat és que he ficat les dades com a curiositat més que una altra cosa; les sensacions van ser bones, tot i arribar a peu de port amb quasi 4 hores a les cames i entre elles una i mitja bastant intensa. Hi havia fatiga, però les sensacions a la pujada van ser bones. I a partir d'ara n'agafaré a més d'un port per a veure com vaig. Gràcies pels anims!!!!

Eeey Oscar!! Quan de temps!! On vas pel mon a aquestes hores!!?? A veure si es veritat i ens veiem aviat, i gràcies pels anims. Salutacions artista!!!!