19 de febr. 2009

A CONTRAVENT

Ja fa més d'una setmana que al treball de volum li he afegit el treball de sèries, i em toca apretar les dents més del que feia fins ara, i avui no ha sigut una excepció. A més, com que ha fet una mica de vent per la zona on he sortit a entrenar, he buscat expressament fer les sèries de cara al vent i en terreny ondulat i pestòs, per a afegir una mica més d'exigència. La veritat és que en l'última, amb el vent tota l'estona de cara i un terreny sempre picant amunt, en alguns repetxons he hagut de treure el plat perqué semblava que les cames ja no donaven més de si; a part de la fatiga muscular, he començat ja l'última tanda amb una mica de sensació de buit a la panxa, però he decidit no menjar fins a acabar tot el treball de qualitat de la sortida.

De tornada, mentre estava recuperant, m'he trobat el Jofre, vestit ja amb l'equipció del seu nou equip, el Biciaccion-Scott-Alcañiz, que a més venia de fer sèries també i per la mateixa zona que jo, quina casualitat que no ens haguem trobat; l'última hora d'entrenament s'ha fet més amena compartint carretera amb ell.

L'arribada a casa, com de costum, ja quan començava a pondre's el sol.

---- Un dia més apretant les dents i forçant les cames, en busca d'anar millorant la forma pas a pas, i acabant l'entrenament amb 4 hores i 112 km. Aquest cop les sèries contra el vent han passat una mica de factura a les cames, caldrà recuperar bé pels pròxims dies.

1 comentari:

Daniel Lopez ha dit...

buenas series y con viento en contra,te vas a poner bien fuerte,animo y a darle duro....
Cuando debutas????