10 de febr. 2009

DESCANS ACTIU???

Avui tenia intenció de moure una mica les cames, bàsicament rodar per a decsansar-les una mica, però el senyor Eolo no dona cap treva per aquestes terres, i de nou ha fet acte de presència. Tot i que al matí el dia semblava tranquil, al cap d'uns minuts de sortir de casa ja ha començat a bufar, i cada cop ho feia amb més força, i de res ha servit anar a buscar un possible resguard cap a l'interior: allí també bufava amb força, i a més de costat, cosa que feia difícil mantenir-me en línia recta, amb el perill que això comporta si ve un cotxe per darrera, així que en quant he pogut, m'he desviat direcció al Morell per acabar fent un tomb pel meu tontòdrom particular, on al menys, tot i bufar queda una miqueta més resguardat. Al final el descans actiu no ho ha sigut tan com volia, i veien que guanyava força, he anat cap a casa. Demà, si bufa així, crec que faré un pensament i no me la jugaré.

Avui no hi ha cap foto, i és que amb prou feina em podia deixar del manillar, tota l'estona fent força agafat a la part de dalt, i no parlem ja de la que has de fer amb les cames. Quin infern, en algún moment dels que em venien ratxes fortes de costat he tingut por!!

---- L'intenció era de fer un descans actiu, però al final, tot i tirar de cadencia alta tan com podia, s'ha convertit en un suplici contra el vent de costat que ha durat 2 hores i 45 minuts i 70 km.

2 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Cuando no es la lluvia es el frio o la nieve y ahora este viento tan fuerte,es lo que hay,aun asi tenemos suerte por que lo que esta cayendo por el norte....
Buen descanso,asimilando el trabajo del dia anterior...

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Dani!! Si, aqui tenemos suerte que el clima es más benevolo que en el norte, pero ultimamente llevamos una racha que..... El descanso lo podia haber sido más, a veces tenia que hacer fuerza para no irme de lado o para avanzar, pero podia haber sido peor, la verdad.

Un saludo!!