11 de febr. 2009

L'OPCIÓ MÉS SENSATA

Si ahir va bufar fort, avui encara ho ha fet més per tota la zona de l'Alt i el Baix Camp, i la veritat és que era perillós sortir a entrenar; si ahir ja vaig tenir algun susto, avui segur que hagués sortit volant, així que he hagut de fer canvi de plans i deixar el que tenia pensat fer per demà, i he triat l'opció menys arriscada, o en aquest cas, la més sensata: sessió de peses. No ha sigut agradable, i al damunt encara arrastraba algunes agulletes de la sessió de gimnàs de dilluns, però a apretar les dents i a fer força, que igualment m'hagués tocat fer-ho demà si avui sortia en bicicleta.

En acabar, cap a casa i a pujar al rodillo a fer la transferència, un altre cop el dels cilindres, que me l'han tornat a deixar, al menys la sensació de rodar és més agradable que al magnètic, i al damunt es passa el temps més ràpid, i sense donar-me compte, ja havia fet els 40 minuts.


---- Ja he fet el cupo de dos dies de tortura de gimnàs que tenia programats aquesta setmana amb torutra de cames dilluns i avui dimecres, així que demà, a sortir en bici a complir amb les sèries que em tocaven avui, tan si fa vent com si no (excepte si bufa tan fort com avui, es clar, que tampoc vull sortir volant).

3 comentaris:

ViNi ha dit...

a este paso al delta del ebro lo llaman finisterre...porque es poco usual tanto viento en catalunya...
bueno segun veo porque llevo desde viernes sin tocar el asfalto jajaja

animo y a seguir dandole.

jordimasfepesa ha dit...

Oriol, aquests rodets treuen fum!!!!
Vini, quan ens recuperem els 2 farem una sortida per l'empordà! t'asseguro que als dos extrems de catalunya (Delta i l'Empordà) el vent és habitual

Oriol Figuerola ha dit...

Eeey Vini!! En el delta es normal, igual que en el empordà, pero aki por estas tierras, no tanto la verdad, no suele soplar tan fuerte. Al final saldremos volando. Que tal van las rodillas? Mejor ya o q? Un saludo krak!!!

Jordi, akests rodets van de puta mare, has de fer una mica d'esquilibri, pero passa el temps volant. I si, tens rao, els 2 extrems del pais fot un vent que tela, tu per aki dalt pilles molt amb eolo? Salutacions i a seguir cuidant-se makina!!