17 de febr. 2009

DESPRES DE LA TORTURA, UN DESCANS

Ahir dilluns, després dels 300 km acumulats el cap de setmana, començava una altra setmana de "carrega + acumulació", amb una nova sessió de tortura de cames al gimnàs, acompanyada de rodillo per a fer la transferència. A les cames els hi costava una mica tirar com sempre, però es normal tenint en compte tot el "tute" del cap de setmana.

Avui, el descans setmanal, per a assimilar el treball d'aquests tres dies seguits, i preparar les cames per als següents dies que han de venir. Aquest cop el dia de descans ha sigut una mica diferent, ja que és hora de començar a pensar en l'inici de la temporada que ja s'acosta i per tant, toca anar controlant una mica el pes. Així que a partir d'ara, en els dies de descans, a controlar una mica el que es menja, ja que al no cremar tant com en els dies d'entrenament, no cal ingerir tantes calories.

---- Dilluns dia de gimnàs i després 40 minuts de rodillo, i avui dimarts dia de descans, que a les cames també els hi tocava, però sense oblidar els estiraments per a facilitar la recuperació. Quan les portes carregades, aquests descansos s'agraeixen molt.

---- Gran actuació dels companys de l'A.C.77 a la social de Tortosa, en especial del Jose, que va estar escapat bona part de la cursa fins a pocs km del final.