2 de febr. 2009

SALVANT L'AIGUA

Després de complir el divendres amb una sortida bona, el finde no es presentava ja tan crític per culpa de l'aigua. Com encara no he acabat amb el gimnàs, si dissabte plovia tenia pensat fer una sessió indoor, i així va ser. Després d'esperar a veure si la cosa canviava, finalment a mig matí vaig decidir posar-me en marxa cap al gym, a passar una bona estona de tortura. Aquestes útlimes sessions són dures i torturadores, però per sort ja faig el compte enrera. En acabar del gimnàs, cap a casa a pujar al rodillo, per a fer la transferència del treball del gimnàs a la bici i acabar així amb la sessió de tortura del dissabte.

Fa poc que ens "coneixem", però ella i jo no ens tenim massa simpatia.

El diumenge la cosa ja era diferent. Conscient que si volia pedalar em tocaria mullar-me, ja que no volia passar-me un altre dia "tancat" entre quatre parets, el fet de sotir de casa amb una mica de pluja fina no em va fer canviar d'opinió, però per sort, en sortir de Reus, va deixar de ploure i només ho va fer a estones i de manera intermitent, així que la cosa no va ser tan passada per aigua com semblava. Acompanyat d'Iñaki, i Judit durant una bona estona de l'entrenament, rodar en un dia tan gris i lleig no es va fer tan pesat, i tot i fer una mica de tomb hamster esquivant núvols, valia més això que no pas una remullada a fons.

Sortint de casa, el dia molt lleig i a més a més ploviscant........

...... ara ja no plou, però el cel continua molt tancat ......


...... arribant a casa, el terra ja es comença a assecar.

Maillots, culottes, i bicis bruts, tocarà neteja a fons.


El dia era més per fer un café amb llet, però és la costum.

---- Dissabte sessió de tortura de cames al gimnàs acompanyada d'una hora de rodillo suau, per a fer la transferència; el diumenge, rodant durant 2 hores i 40 minuts per a fer 73 km, per sort sense massa estones d'aigua, i a la tarda una neteja a fons de la bici. Tot i ser un finde plujòs, aquest cop l'hem salvat bé, veurem el següent que passa ....

3 comentaris:

Oriol March ha dit...

Jo també vai poder sortir el Diumenge que plovia i sols ens vem remullar una mica.

Jo encontes de coca-cola prefereixo una fanta de taronja! mmmm.

A veure si el proper cap de setmana no plou que tinc carrera.
Vaji bé!

ViNi ha dit...

veo que tampoco te gusta el gim eee jajaja la verdad esque acostumbrados a hacer deporte al aire libre nos encierran y nos da algo.

haver si con suerte pasan estos dias de agua que ya vuelvo a tocar la bici, haver si las rodillas no se me resienten.

cuidate y dale duro.


saludos

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Oriol!!! Això va a gustos, jo ja m'he mal acostumat a la cocacola, jejeje. Aquest finde no te pinta de ploure, pero si de fer ventet. Vagi be!!!

Que tal las rodillas Vini? A ver si con estos dias de agua que tienes que descansar se curan bien. Lo del gym, la verdad es que no me gusta mucho, es necesario, pero donde este hacer deporte al aire libre que se quite todo lo demas.

Un saludo krak!!!!