4 de març 2008

VENT I FRED

Dia de molt de vent avui, i a més sembla que el fred ja ha fet acte de presència a partir de la tarda. Avui, amb la bufada que estava fent, era el dia ideal per agafar la BTT i anar a disfrutar del dia tranquilet fent camins, però al final hi ha hagut un canvi de plans, i és que el Proa volia anar a explorar una ruta per a caminar el diumenge al matí a prop de la Selva, més concretament molt a prop del coll de la Batalla. Així que montanbike a punt i en marxa. Fins aquí tot bé, però resulta que la ruta que hem anat a explorar pujava i pujava, fins al punt que hem hagut de carregar la bici al coll perque la pendent era massa forta. Un cop arribats a dalt de tot, el camí continuava de baixada, però el Proa ha volgut anar a fer una incursió entre la malesa, i mentre estava esperant-lo amb el company inesperat que ens ha acompanyat durant la part final de la pujada, en 5 minuts la temperatura ha començat a baixar i baixar (jo pensant que era perqué estava parat) i de sobte s'ha ficat ¡¡a nevar!! Una cosa increible, debiem estar com a molt a 350 metres, potser a prop dels 400, d'alçada i de sobte nevava i feia un fred increïble, així que li he fotut un crit al Proa, que anava perdut entre la malesa, i ràpid cap avall, que la cosa es posava seria. En un moment ha nevat molt, la baixada ràpida, molt ràpida, més del que m'hauria agradat, fins a un punt on he hagut de ficar peu a terra que he derrapat per unes pedres. Tornar a pujar a la bici i baixar i baixar ràpid, el cos estava agafant fred, les mans gelades i els peus també, i al damunt el tram de carretera que hem hagut de fer i els trams asfaltats tot mullats. Al final, a l'arribar a casa, una estona davant l'estufa, les mans i els peus em feien mal i tot, i un cop he entrat una mica en calor, una bona dutxa calenta. Total, que la sortida no ha anat tan bé com esperava, però al menys he estirat les cames, que d'això es tractava, i la conclusió d'avui és que no penso fer més cas de les rutes xungues que proposa el Proa, que sempre passa alguna cosa, eh nano? jejeje.













Quan començava a nevar d'una manera més forta, aquí encara s'hi veia bé.











El company que ens hem trobat a l'última part de la pujada.




---- Hem estirat les cames amb 1 hora i 40 minuts i 31 km. de BTT, amb més pujada del que m'haguès agradat. Espero no haver-me refredat durant la part de tornada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no serà tant el fred, eh!!!jejej.

Jaume ha dit...

makina!!! no pares tiu!!! i encara vols que vagi amb tu amb bici?? jaja donem una mica de temps que agafi la forma, suposu que l´any que ve podrem quedar... jajajaja apa!!

Oriol Figuerola ha dit...

Enric, per aqui dalt a Prades si que deu haver fet bo aquets dies no? En maniga curta, banyador i xancles, jejeje!!

Hombre Jaume!! A tu et volia veure per aquí! No home no, ja podem quedar un dia per anar a rodar, que això semrpe va be. Aquí es fa el que es pot, i es surt quan es pot, jejeje. Vinga krak, a entrenar i cuidat!!