3 de març 2008

SENSACIONS DEL FINDE

Dissabte. Dissabte al matí, dia amb molta feina pel davant, ja que la sessió tenia volum i intensitat. Primer una horeta per estirar les cames després del dia de descans, i que millor que fer-ho en companyia de la grupeta del Baix Camp, així que a les 9 del matí en marxa i anar conversant amb la gent mentre escalfava les cames. La veritat és que encara notava el treball del dijous, i quan s'apretava a un repetxó la cosa es notava. Un cop passat Valls, per davant han començat a tensar la corda, i aquí és on el jefe i jo ens hem desviat, que teniem un treball bastant semblant i ens anava bé fer-ho junts. A mig matí, el vent ha fet acte de presència, i en alguns moments bufava fort, per afegir encarar més duresa a la cosa. 4 hores i quart després d'haver-nos despedit de la grupeta del Baix Camp, arribavem a casa juntament amb el Jofre, al que ens hem trobat a la part final de la sortida, i hem anat els tres rodant tranquils cap a Reus, que el dia ha sigut llarg i les cames a aquelles hores del migdia no estaven per masses apretons.









El vent del dissabte afegia encara més intensitat a l'entrenament.





Diumenge. Diumenge tocava sortida per a rodar i fer fondo, i com la feina dura s'havia fet el dia abans, no calia fer tantes hores. A les 10 del matí (hora de senyors) quedavem Oscar, Iñaki, Dani i jo, i a rodar una mica buscant fer terreny amb una mica de tobogans. La veritat és que les cames no tenien bona pinta al començar a pedalar, quan venia una pujada es queixaven continuament i em quedava despenjat en la primera part de la sortida, sobretot al Coll de la Batalla, que tot i pujar-lo per la part menys dura, les cames no responien bé. A la segona part, les sensacions van millorar, encara notava el cansanci, però com els repetxons no eren tan durs, no vaig voler quedar-me més, així que a davant marcant el ritme que això m'ogligava a no deixar-me caure. A la part final de la sortida, terreny planer per la costa, aquest cop no feia tan de vent com el dissabte, i el diumenge feia calor, les platges estaven plenes de gent passejant. Cocacola de rigor i tornada cap a casa, aquest cop el ritmet més viu que de costum, que si no les cames es relaxaven massa i no volia arribar amb sensacions de cames pesades. Aquest cop els estiraments si que notava com feien el seu efecte i descarregaven una mica les cames, però durant tot el dia notava el treball del finde.






A la tradició de la Cocacola ara se li ha afegit la de la barra de pa, jeje.
















---- Resum del treball del cap de setmana: 8 hores i 17 mnuts amb 214 km. de treball acumulat. Avui les cames encara ho noten, espero estar ben recuperat per demà.

3 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Finde bieeennn, finde bieen! Avui és un bon dia, l'únic de descans. Per fi sense pedalar! Ens hem d'intentar promocionar els uns als altres per potenciar els blogs. Properament, Pacman farà una aparició estelar. Es rumoreja que, la primera notícia que publiqui, contindrà un text d'unes 1250 línees. Ara q s'han acabat les curses, tinc molt de mono de començar les marxes. L'AC77 està encès!!!

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Gran notícia per l'AC77.

Tenim secció elit, master, fèmines i promeses.

Competim en ruta, btt, ciclocross, duatlo, triatlo, atletisme, raids.

Enmig de la 'generación Alonso', remar contracorrent és complicat.

Felicitats home de caramel nº 13!!!

Anònim ha dit...

tu uri, a veure si apretes fort a aquests de reus, eh!!!! ejejej, que això de que et deixin no pot ser!!!