29 de març 2008

27 ANYETS JA .....

Pastís amb tres capes diferents de xocolata per dins, mmmm..........

Doncs sí, avui és el meu aniversari, i ja han caigut 27 anys. La veritat és que cada cop estic més a prop de Master-30, i tot i que no fa goig tenir el 3 davant, els anys van passant i no s'hi pot fer res. Només espero poder seguir gaudint de la bici per molts anys i passar-m'ho tan bé com ara, o millor. Per rematar el dia, regalazo de ma mare i ma germana, una camèra digital nova, com deu mana, així que ara les fotos tindràn millor qualitat i resolució, i és que anava amb aquesta digital prehistorica que la pobre estava ja.....

El regal de casa, per a que les fotos ara siguin de calité

---- Avui jornada tranquila rodant pel pla amb la grupeta A.C.77: 2 hores i 10 minuts a cadència alta i 61 km. per a carregar piles per demà.

4 comentaris:

ROPA CICLISTA ha dit...

Ei Oriol!! Moltes felicitats!! Que disfrutis molt el dia d'avui!!i carregat d'energia amb aquest pastis, que dema la necessitarem !!!

Anònim ha dit...

Ei oriol, moltes felicitats, ara ja ets una mica més padrí, eh??!!! jeje, tu no pateixis que encara et keden molts anys per disfrutar damunt la bici, i si no mira els padrins que es veuen per la carretera!!! jejej.

ninu ha dit...

Moltes felicitats futur maquinilla!!!!! Tu segueix aixi de serios amb els entrenos que ja veuras com disfrutas despres....
PER MOLTS ANYS
P.D: Per cert el regal de l´AC77 es irrepetible.........

Oriol Figuerola ha dit...

Oscar, moltes gracies. El pastís bonissim, avui (dilluns) ja ha desaparegut, jejeje. Quina es la proxima marxa que faràs?

Enric, ja soc més padrí, jejeje, peró esperem que encara em quedi corda per a anys, i sobretot per a disfrutar, tu ho has dit. I tu ànims i recuperat de les lumbars!

Ninu, el regal de l'A.C.77 de puta mare, sou uns kraks, quan estigui en bona forma encara el podré lluir millor.