6 de març 2009

TORNO A SER "CORRECAMINOS"

L'entrada d'avui no té a veure amb la bici, és més aviat sobre una anècdota quotidiana (o costumbrista, que es diria en literatura) que m'ha passat aquesta tarda. Anava caminant tranquilament per Reus, quan de sobte un colega m'ha hagut de dir: "tio, baixa marxa, que sembla que vaigs amb les presses al cul!". No m'havia donat ni compte, i ja els havia deixat uns metres enrere; això no tindria importància si no fos pel fet que no fa ni una setmana, anava coix i a més no podia caminar ràpid, no podia fer la gambada (zancada) llarga a la que tan estic acostumat, i que tan normal és per a la gent que tenim les cames llargues. Per a mi ha sigut un simptoma més que la cosa va per bon camí, i que a poc a poc, recupero la normalitat, tan a la bici com a la meva vida quotidiana.

Avui, 20 minuts de rodillo molt suaus, sese pulsòmetre ni res, només per a escalfar una mica les cames de cara als estiraments (em van recomanar que no els fes en fred, ja que els últims estudis diuen que no és recomanable), i després la sessió d'estiraments, avui ja sense tanta rigidesa a les cames, i estirant una mica més que ahir en la zona afectada, però encara amb prudència.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

NENE. Foto de los colegas YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

El Cura

P.D. Eres una makina.,ehhhh???

jordimasfepesa ha dit...

això que explique´s tambéem passa a mi. Els primersdies després de la operació caminava com un "iaio"
Ara m'han de "frenar". Cada dia aniras notant una millora.
Jo sense donarmen vaig millorant dia a dia.

Anònim ha dit...

Y LAS FOTOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

CURA

Oriol Figuerola ha dit...

Cura, ya te pondre las fotos, de momento las tienes en el facebook, no te quejes, jejeje.

Jordi!! Anims amb la recuperacio, aquesta setmana vas al metge no? A veure que et diu, potser ja pots començar a pedalar i tot. Sort i d'aixo es tracta, d'anar millorant.