29 de març 2009

JA TINC DIAGNOSTIC

Inflamació de l'articulació sacroiliaca, o sacroilits (crec que es diu així), això es el que m'han dit que tinc exactament. Es degut al sobreesforç que vaig fer al gimnàs, a continuar entrenant tot i notar una molèstia i per tenir la columna feta un cromo. L'únic que puc fer es fisioterapia, rehabilitació i tenir paciència, ja que aquest dolor, tal com ve, marxa sol i te n'oblides totalment. No hi ha un temps de recuperació exacte, cada persona és un mon diferent, així que em caldrà més paciència que mai i currarme la rehabilitació per a que no me torni a donar problemes. Puc anar fent a poc a poc, sense forçar massa la màquina, però de totes maneres aquesta setmana buscaré una segona opinió i un bon assessorament per a la rehabilitació. Espero ficar-me bé el més aviat possible i tornar a escriure al blog només les vivències dels entrenaments de forma regular, com abans, i oblidar ja tot aquest episodi de la lesió. Ja aniré cap a la sisena setmana quasi parat, sense entrenar en condicions, així que encara no sé quan començarà la meva temporada 2009, és una incognita a dia d'avui.


La inflamació és en aquesta zona, però el dolor (que ara per sort només son molèsties) irradia cap a tota la part de la cadera i la part baixa de l'esquena, en el meu cas al costat dret. Espero que no us passi mai, és molt incòmode i una zona del cos que descansa molt poc, per això li costa curar del tot.

7 comentaris:

Mariona ha dit...

Molts ànims!!!! També tinc dolor a la cadera, però en el meu cas la zona afectada m'han dit que és el trocanter. Salutacions.

Daniel Lopez ha dit...

Me alegro de que tengas un diagnostico,ahora ya sabes lo que tienes que hacer para mitigarlo.
Paciencia y paso a paso....
Animo!!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Moltes gràcies Mariona!!! Espero que això teu vagi per bon camí, i estiguis recuperada aviat. Salutacions i molts ànims per a tu també!!!

Gracias Dani!! Ahora ya sabemos por donde empezar la rehabilitación, así que paso a paso y sin prisas, que ya no vale la pena correr. Muchas gracias por los animos y dale duro!!!

jordimasfepesa ha dit...

doncs ja saps!! ara ja saps elque tens, que ja és molt!!
anims!!

Jaume ha dit...

ostres noi, aveure si ens veiem aquesta setmana, anims.

XAVI NOVELL ha dit...

ara a recuperar una mica QUE ENS COSTA MOLT !!! i de 9 gas a la burra .

ânims Xavalote i Salut per poder trinxar-te un altre cop.

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Jordi!! Doncs sí, ara molta paciència i fisio i rehabilitació. No em queda més remei.

Jaume, gràcies pels anims, qudem aquesta setmana, ok?

Xavi, moltes gràcies i ànims a tu també amb lo teu. Primer estar al 100% de salut, i després ja a pensar en trinxar-se. Salutacions!!