18 de març 2009

EN OBSERVACIÓ

Nova sortida, segueixo amb la rehabilitació, rodant a poc a poc, sense forçar, copsant sensacions, qualsevol cosa fora del normal ..... De moment tot segueix igual, noto alguna cosa a la zona afectada però al menys les lumbars ja no estàn tan contracturades, l'únic que diferencia les sensacions d'avui a les de dilluns és un punt a la part baixa de la meva esquena que em recorda que encara no estic bé del tot. No sé que és exactament, em dona moments de dolor puntual, i no pas en bicicleta, sino fora d'ella, tampoc és res exageradament doloròs, però depèn quins moviments en la vida quotidiana apareix. Cal tenir paciencia i veure com evoluciona, l'únic que puc fer és esperar a la pròxima visita i explicar-li al metge, a veure que hi diu ell. No em queixo, puc pedalar i això és molt, però l'incertesa de no saber quan estaré bé del tot per a poder tornar a començar a entrenar em menja per dins, i llavors em repeteixo a mi mateix que he de tenir paciencia.

A la sortida d'avui m'he trobat un dels mítics de la grupeta del Baix Camp, el Javi Vara (o Jivi Viri com li diem, jeje), un tio peculiar i que sempre està de broma, i m'ha passat el temps volant parlant al seu costat i fent catxondeo: que si curset per València tota la setmana, que si cada nit a pendre algo, que si la festa per allí, que si les dones valencianes per allà ..... Javi, no canviaràs mai, però és genial estar rient tota l'estona al teu costat, et passen tots els mals!

Amb el "Jivi Viri" és impossible estar depre: sempre et surt amb alguna i t'acaba contagiant la seva alegria.

---- Poca història, només una sortida una mica més llarga avui, mentre observo com evoluciona tot: 1 hora i 55 minuts a pas de tortuga, més els estiraments, els abdominals i els exercicis de rehabilitació. Pocs canvis, no empitjoro, però tampoc milloro, seguirem observant ......

1 comentari:

jordimasfepesa ha dit...

EI!!!! no forcis que no és bó!!
poc a poc i bona lletra!!
Ja fa dies que no veig cap foto de la teva "super" gossa!!
anims màquina!!