28 de maig 2008

HOLA MUSSARA!!

Avui he fet el "debut" a la Mussara aquesta temporada. Sembla mentida, però fins al maig he estat aquest cop sense pujar-la, quan en altres anys ja en portava un munt de pujades, però com que aquest any he canviat la metodologia d'entrenament per anar millor, doncs fins ara no l'havia trepitjat. El cel pintava una miqueta malament, i feia l'amago de voler ploure en qualsevol moment, però finalment s'ha comportat i he pogut fer el dia de qualitat com deu mana. Ara les cames ja estàn preparades per a Andorra, i només cal esperar que el cap de setmana el cel es comporti, però això ja és un altre tema. Avui treball de pujada combinant sèries i fent les recuperacions pujant, aquest cop amb el plat petit, però treballant a ritme i cadència de pujada per seguir progressant ja que les marxes que queden tenen puajdes serioses, especialment la d'aquest cap de setmana. Un cop a dalt, recular una mica i tornar a començar una altra tanda, aquest cop sense arribar a dalt que no tocava ni calia, el treball ja estava fet, i la carbonilla dels pulmons ja estava treta. De baixada una mica de fred, i és que avui el solet no s'ha deixat veure gaire, però com que no m'ha plogut, m'he donat per satisfet.

Una mica negre pintava la cosa en arribar al peu de la Mussara.El xubasquero al darrere per si de cas plovia, tot i que per sort, al final no ho ha fet.Les vistes a dalt, això sí, precioses, no tenen preu.

---- Han sortit 3 hores i 6 minuts i 66 km. de treball, he hagut de retallar entenament que tenia feina avui, anant mirant al cel per si de cas plovia un dia més, i van ......