26 de maig 2008

APROFITANT EL SOL

Avui he aprofitat una estona que el cel s'ha obert cap al migdia, després d'haver estat plovent quasi tot el matí, per moure les cames i rodar per la costa amb el solet, que útlimament és car de veure. Després de mullar-me ahir i el rodillo del dissabte, tenia mono de sortir una bona estona, però els compromisos només m'han deixat fer-ho una estona, així que haurem d'aplaçar-ho per un altre dia, sempre que faci sol. A més, aquesta setmana és la marxa d'Andorra, que té un perfil dur, i cal ser prudent i no obrir més gas del compte per arribar bé al diumenge, que és un compromís important per a tot l'A.C.77. A mig camí, m'he trobat al Joel, un habitual de la grupeta del Baix Camp, i hem fet junts tot el que quedava fins a Reus. La veritat és que després de la soritda i d'haver arreglar una mica el món amb el Joel, m'ha canviat l'humor i tot, i és que ja trobava a faltar el solet i no estar tan pendent de mirar cap al cel a veure quina pinta tenen els núvols.


Avui m'he pogut veure l'ombra tota la sortida, cosa que no passava desde feia alguns dies.

---- He gaudit del solet del migdia durant 1 hora i 37 minuts i 46 km. Quan tingui més temps per sortir aquesta setmana em respectarà el cel?

1 comentari:

Anònim ha dit...

aprofita avui, que fa sol, com a mínim aki al poble, que durant tota akesta setmana em penso que tocarà més pluja eh!! així que avui a rodar!!! Venga uri, a veure si de cara a la setmana que ve fem una sortideta junts!!