30 de maig 2008

EL RETORN!! (NI QUE SIGUI A POC A POC)

Sí, sí, es ell, ha tornat a la carretera, ja era hora!


29-05-08. Després del dia canyero a la Mussara, tocava relaxar les cames rodant, no sense afegir-hi una Teixeta pel mig, això sí, a ritme suau, sense passar-se. Després de sortir de Reus, aquest cop acompanyat de Judit, direcció cap a la Teixeta, a on ens vam trobar bastants ciclistes que, o bé ja tornaven, o bé anaven cap allí, entre ells el mític Javi Vara, i una grupeta de ciclistes de Tarragona, que van venir amb nosaltres. La Teixeta encara vam aguantar tota la grupeta junts, i és que el ritme tampoc era molt exigent (diumenge hi ha marxa canyera i cal reservar les cames), i un cop a dalt, cadascú ja pel seu compte i Judit i jo cap a la costa a acabar la ruta.

Agrupats a la Teixta, amb el mític Javi Vara (Baix Camp) al mig.


Quan sortiem de Cambrils direcció a Salou, vaig veure un ciclista que venia de cara i em sonava ....... ¡¡era l'Iñaki!!

La bici ja esta arreglada del tot, així que ara ja saps Iñaki, a fer milles i gaaaas.

Després d'un mes i mig sense poder agafar la bici per culpa d'una caiguda, degut a la clavícula i un més que molest hematoma al cap, per fi pot anar rodant, això sí, a poc a poc, i ben aviat espero recuperar el meu company de milles, que últimament ja el trobava a faltar. El vam acompanyar fins a Cambrils de nou, i d'allí cap a Reus ja, que es feia tard.
A veure si es recupera ben aviat del tot i podem tornar a fer milles el cap de setmana com durant l'hivern. Anims crack!!

---- Al final han sortit 2 hores i 33 minuts i 67 km, algo més del que tenia previst, però com divendres faig relax, no passa res.

1 comentari:

ninu ha dit...

Me alegro un monton que estes de vuelta....BBBBBIIIIIIIEEEEEEENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!
Bueno,aunque nos veremos pronto y a menudo queria que todo aquel que lo lea lo sepa!
ANIMO i PEDALEA!!!!!!!!!!