10 d’abr. 2008

AL FINAL ....... AIGUA!!

Avui dia una mica passat per aigua. Després de sortir, i mirar el cel, veure que feia un solet i una calor terribles, al cap d'una estona el cel s'ha començat a anar tapant, primer per la part de Reus, i després aquest núvol ha anat avançant durant la tarda, així que hem decidit canviar la ruta i anar cap allí a on tocava el solet. El problema es que un cop arribats a la costa, ja no es pot tirar més avall (falta una carretera cap a Mallorca, jejeje) i no ens ha quedat més remei que anar a buscar el nuvol de cara, sabent que en qualsevol moment podia descarregar. A Cambrils, però, el terra estava una mica mullat, i teniem l'esperança que ja haguès descarregat i poder arribar a casa secs, però quan erem arribant a Reus, a la carretera de Vinyols, ja no ens hem lliurat: ha descarregat tot el núvol en una tempesta que no ha durat més de 5 minuts, però suficients per a deixar-nos a nosaltres i l'asfalt tot xops. Amb aquest panorama, hem hagut de recòrrer al mòbil i per sort ens han pogut venir a buscar. Quina ràbia, perque al cap de 20 minuts d'haver plogut, la cosa s'ha anat secant una mica, però ja m'havia mullat i estava agafant fred, així que millor cap a casa i una bona dutxa calenta per a no refredar-me de cara al cap de setmana.

Tota la tarda amb aquest panorama, entre sol i ombra i esquivant els núvols.

Aquí ja hi havia plogut, però la cosa tenia mala pinta, i al final el pitjor s'ha complert.
Esperant a veure si afluixava, la Judit aprofitant per menjar una mica.La victoria de la Penya a la ULEB, el millor del dia.

---- Sortida passada per aigua completada amb 2 hores i 31 minuts i 62 km. Sort de la dutxa calenteta per a reanimarme.

2 comentaris:

ROPA CICLISTA ha dit...

al final jo me salvat pels pels!!! I es q ens lz juguem sempre!!! Jejeje. Ostia malegro pel joventut pero d veritat ki so mereixia avui era el getafeeee!!! Kina llastimaa!!!

Anònim ha dit...

ei uri, per un dia que et toki l'aigua no passa res home!!!jejej.