15 d’abr. 2008

MARXA DE CERVERA

13-04-08. Diumenge al matí, tocava disputar la segona prova de llarga distància de l'any, la Marxa Segarra-Solsonès, amb 165 km. de distància, 4 ports i una part final de 60 km. de tobogans i repetxons pestosos. La veritat és que el dissabte no havia pogut descansar prou bé a la nit, i ja se sap que la nit abans d'una prova, tampoc és descansa massa, així que em vaig plantar a Cervera el diumenge de bon matí amb poques hores de descans pel que estic acostumat. Això ho vaig notar a l'arrancar, i a més el fred que feia a les 8 del matí tampoc ajudava molt. En vista d'aquestes sensacions, aquest cop vaig arrencar al final de tot del grup, a l'oficina com es diu normalment, perqué allí vas a ritme de fer el café. La part bona és que a poc a poc, un cop vaig entrar en calor, la sensació de cansanci va anar desapareixent, i ho vaig aprofitar per fer el meu entrenament: ja que estava clar que no faria un bon temps, al menys faria un bon entrenament de 165 km. A les pujades anava al meu ritme, fent les meves series i afinant el ritme de pujada de cara al maig, quan vull estar finet del tot, i un cop a dalt, el que feia era esperar al Jefe i al Jordi Sala, i així els 3 del club anavem fent relleus pel pla i la cosa no es feia tan pesada. L'alt de Pinós, el tercer coll del dia, tenia un tram del 14% i alguns més durs, de fins i tot el 23%, ni que fos durant uns pocs metres, però era un coll divertit. Allí ja em sentia bastant bé de sensacions, i vaig pujar-lo molt suelto. L'últim coll del dia era més suau en quan a pendent, entre un 4-5%, però molt mantingut i llarg, d'uns 12 km. amb un asfalt de quitrà que el feia pestosissim, però vaig poder fer-lo amb el plat gran, i un cop a dalt, encara quedaven per davant 62 km. pestosissims i amb vent de cara en molta part d'aquestos, però com anavem 3 del club, poc a poc vam anar atrapant gent a base de fer relleus, i alguns d'aquestos colaboraven amb nosaltres i així vam anar agafant gent i gent, completant la part final bastant bé. Com que allí em notava encara millor, vaig ser bastant generòs en els relleus, per a completar uns bona marxa-entreno. Al final, el temps horrible, però al menys vaig acumular 165 km. a les cames que m'aniràn molt bé per a les pròximes del mes que ve, i en especial de cara a la Quebrantahuesos.
Classificacions de la Marxa.


Els representants del club en aquesta marxa: jo mateix, Tardiu, el Jefe, Sala i Jose Luis.

Al menys el Joventut em va donar l'alegria del dia, proclamant-se campions de la Copa ULEB.

---- Marxa completada amb 5 hores i 50 minuts i 165 km. M'he hagut de conformar amb diploma d'argent, a veure si l'any que ve les sensacions son millors i entro dintre del temps d'or.

2 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Perfect neng! Ara falta un canvi de mentalitat. Sortir a mossegar, xq per davant, tard o aviat trobes grups 'grans' que van al teu ritme.
Si surts darrera, i a mi m'ha passat, la gent va desperdigada, no es fan grups, i pilles segur més.
Encara que pots fer un mini-grup amb ton pare i el Jordi Sala, tu estàs ja rodat per estar més endavant. Fotent-te la meitat de tute, segurament haguéssis pogut arribar en 5h20-25'.^
Però està molt bé, eh?

Oriol Figuerola ha dit...

Eeey makina!! Ja ho se que estic per acabar mes al davant, el que passa es que no es poden fer 165 km amb nomes 9 hores dormides en 2 dies, aixo es el que em va matar. No et preocupis que a Racons de la Conca treure l'esperit A.C.77 que està creixent a dintre meu i aniré a probar-me a veure com estic per Remences.
Sortiré pel davant i segur que així trobo el meu grup.

Ahh!!! I el finde de Racons penso dormir les hores que em toquen el divendres i el dissabte, que això és, al cap i a la fi, el que em va matar i no em va deixar rendir bé a Cervera!!