8 de gen. 2010

PETITA PARADA


Petita parada en la preparació de la temporada 2010. Sembla que no m'he tret del damunt encara la mala ratxa que portava del 2009, i després de notar dolor al genolls, ahir dijous vaig decidir anar a veure el Marc, i m'ha trobat que tin una sobrecàrrega al tendó del quadríceps de la cama dreta, acompanyat d'una petita inflamació del mateix; no és res greu, però sí que vol descans, estiraments, i tornar a entrenar de forma progressiva. Com ha estat això? Bé, em vaig proposar no escirure més desgràcies al blog, però en vista de la situació, no em queda més remei que fer-ho. A principis de desembre vaig decidir fer una sortida amb la grupeta, així de passsada trencava la rutina dels entrenaments en solitari i xerrava una mica amb la gent, que feia temps que no els veia, i em van fer caure. Per sort, jo només em vaig fer "xapa i pintura" però el quadre es va trencar, així que no em va quedar més remei que gastar-me la paga doble en un quadre nou. A finals de mes em va arribar, i quan el van muntar, no em van ficar el sillín a la mida que portava, ja que ho van apuntar malament al desmuntar el quadre trencat, i estava una mica baix, el suficient per a fer que en cada pedalada els genolls no treballessin com els toca i es van anar carregant. El cap de setmana passat, vaig arribar a casa el diumenge amb mal als dos genolls, i després de corregir l'alçada i descansar un parell de dies, per Reis vaig sortir a pedalar però al cap de 40 minuts vaig haver de girar que em feia mal el genoll dret. Amb l'experiència de l'any passat, de seguida em vaig ficar en mans de gent que en sap, ja que la temporada és molt llarga i no vull anar arrastrant problemes fins a trencar-me, i em van diagnosticar el que us he comentat a dalt de tot.

El descans no és total, el fisio m'ha dit que puc fer qualsevol activitat que no impliqui fer força amb les cames, així que de moment, durant aquests vuit dies de descans de bici, em dedicaré a fer treballar el cor a la piscina, i de passada treballar una mica el tronc superior al gimnàs que també m'anirà bé de cara a la temporada que m'espera.

Us poso unes imatges de la nevada d'avui a Reus, una cosa molt inusual i que ha sorprès a la ciutat: realment ha sigut molt bonic, llàstima que no ha cuallat.


A primera hora del matí, davant de l'oficina, la neu anava caient, però encara ho feia de forma suau.


Més tard, ja cap a mig matí, queia de forma més intensa i començava a cobrir arbres i cotxes.

Aquest cotxe ha quedat ben tapadet, llàstima que amb el vent ha acabat desfent-se de tot arreu.

---- Avui tanda de piscina, ja porto uns tres mesos nedant, i això em permet fer tirades llargues sense cap problema. En vista del temporal que ha fet, crec que segurament hi haguès acabat igualment.

7 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

anims!!!!! i quan puguid entrena fort!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Moltes gràcies Jordi!!! No dubtis que en quan pugui, gas a la burra i a fotre-li canya un altre cop. Això només es un "pit-stop", com a la formula 1.

Salutacions i gràcies pels anims!!!

Daniel Lopez ha dit...

Ostras Oriol mala suerte...animo y no te congeles por ahí abajo con tanta nieve y frío...

Unknown ha dit...

això sembla ja el blog del ninu!!!!

dale gas cuando puedas!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Eeeey Dani!! Tranki, no es nada grave, solo un poco de descanso y ya está, hay que quitarse las molestias fisicas que la temporada es muy larga y no vale la pena ir arrastrando, pero a ver si se akaba la mala raxa ya, jejejeej. Un saludo krak!!

Rafa, no me jodas, eso no lo digas ni en broma, no me parezco a el en nada, por suerte. En cuanto pueda darle gas, te pego un toke. Saludos makina!!!

jordimasfepesa ha dit...

oriol !!! ara com tu diu PIT STOP i despres PIT I COLLONS!!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Jajajajaja, i tant Jordi!!! Ara un "pit-stop", i després gas a la burra i "pit i collons", com dius tu sempre!!!

Salutacions soci!!!