24 de gen. 2010

TRES I QUATRE

Pintava malament el finde, anunciaven pluges, però per sort no han arribat (o al menys no ho faràn fins demà dilluns, o això sembla), així que a aprofitar que l'aigua no queia del cel per a sortir a rodar i de passada veure com evolciona el genoll. De moment, aguanta una hora i mitja abans de començar a molestar i fer algunes punxadetes, però la sensació general és molt més bona. En companyia del Javi, ens hem dedicat a arreglar el món i rodar buscant una ruta plana per les costes del Baix Camp, i a mig camí hem fet una paradeta al banc de la cocacola a on ens hem trobat a la grupeta del Baix Camp que també paraven a recuperar una mica de forces fent xispes i minis. De tornada, el gas de sempre, i aquí és on el genoll ha començat a queixar-se una mica més del normal, així que he decidit afluixar i arribar a Reus al meu ritme, amb el Javi, el JR2 i l'Iñaki, que s'han quedat amb mí. Aquesta guerra no era la meva, de moment, així que no valia la pena forçar.



Com hem arreglat el món aquest dissabte, eh Javi? Gràcies per la companyia!

Avui diumenge tenia pensat fer rodillo, per a donar-li una mica de marge de recuperació a la zona lesionada aquests primers dies, i després de dormir com una marmota fins quasi al migdia, he vist com el cel no estava tan tapat com havien anunciat, fins i tot el dia era millor que el dissabte i ni rastre de pluja, així que després de vaguejar per casa fins a mitja tarda, una sessió de rodillo light on quasi no he notat molèsties, el temps que hi he estat tampoc donava marge a tenir dolor, només han sigut 40 minuts, però l'important avui era estirar i observar. Demà si el dia respecta, sortiré a rodar de nou a veure si el genoll aguanta ja una mica més d'hora i mitja i com assimila tres dies seguits.



Mmmmm....... feia tan de temps que no en menjava i estàn tan bons, que tot i que no me'ls mereixia perqué quasi no he cremat res, no he pogut resistir-me i he sucumbit al plaer dels minicroissants de la pastisseria de Cambrils. Us els recomano!!!

---- Rodada suau el dissabte, sense pulsòmetre ni res, durant 2 hores i 32 minuts, i sessió de rodillo suaveta el diumenge de 40 minutets, aquesta sense quasi molèsties de cap mena. Quines ganes tinc de fer gas a fondo ..........

2 comentaris:

Javier Ferrero ha dit...

Per això i per a més estan els amics!Una abraçada!Makina!

Daniel Lopez ha dit...

Espero que tu recuperación vaya por el buen camino, ya toca, la foto tiene una pinta...