2 de des. 2008

ACUMULANT

Acumulant. D'això es tracta l'hivern, d'acumular, anar ficant en una saca tot allò que creus que necessitaràs més endavant, per a poder fotre-li mà quan sigui necessari; en el cas dels ciclistes, la saca són les cames, i tot allò necessari són els km. Les cames s'han d'acostumar a anar fent km perqué més endavant necessitarem que aguantin 130, 150, 170 i fins a 205 km, com a la Quebrantahuesos (aquesta temporada en faré una entrada donant la meva opinió, ja que segurament la del 2009 serà l'última que faci en molt de temps, però això ja serà quan l'hagi fet, encara queda molt) i per això ara a l'hivern es van acumulant distàncies cada vegada una mica més llargues, amb mesura, que no les hem de cremar tan aviat. Després ja vindràn les sèries i altres treballs més específics, però de moment toca acumular i prou. No us agobiaré amb números (hores damunt la bici, km, etc...), no cal, els que sabeu de que va això del ciclisme ja sabeu el que es fa a l'hivern, i els que no crec que amb l'explicació de dalt ja ho aneu entenent, i només cal que aneu seguint el blog i veureu que durant aquests mesos es tracta d'anar fent el hamster i acumular milles, milles i milles.


Al final aquest home es va aixecar i va complir amb la sortida; bé per ell, aquesta és l'actitud.

Hamster total: últimament els retorns a casa els faig sol, i és que sempre allargo la sortideta i disfruto d'aquests moments de relax, no tenen preu .....


---- Segueixo tocat de l'espatlla, es veu que és un petit esguinç, així que de moment continuarem descansant de la piscina, i ens dedicarem al gimnàs i a continuar acumulant ..........

4 comentaris:

Anònim ha dit...

K pasa màquina!! M'alegro de veuret per aki! Doncs ja veus, al final m'he decidit i he fet un blog d'aquestos encara que no m'entero de res qüasi, pero bueno, poc a poc anire ficant cosetes, espero k ens veiem aviat per alguna carrera encara que aquest any em veureu nomès a l'estiu i a alguna social pq no em podré dedicar tant, res més, espero k tot vagi bé i segueix acumulant com aquell refrany que diu: "quien siembra recoje" o algo aixi jajaj, una abraçada i fins aviat!!!!

PD:ta molt bé el teu blog!

Anònim ha dit...

Això de la piscina no pot ser mai bo per els èsser humans!!!!! això de nedar esta fet pels peixos home!!! jejeje, es nota que no m'agrada gens nedar no?? ejej.
No res uri, doncs que et milloris de l'espatlla i a fer km's!!!

jordimasfepesa ha dit...

vigila no et pessigui l'entrequix alguna sireneta per la piscina!! jajajajaja! apa, anar acumulant milles!! ven fet crak!!

Oriol Figuerola ha dit...

Jose, a l'estiu ens veurem per alguna carrera, no pateixis. tú fote-li canya a lo teu akest any i disfruta dels nous repte del triatló.

Enric, a mi tampoc m'agradava gaire al principi, però
és que si no nedo, l'esquena encara la tindré més torçada! No res, paciencia i repòs, que això ho cura tot, i merci pels anims!

Jordi, kin mal no a l'entrecuix.... o potser no! jajajaja. A seguir acumulant tu també makina!! I disfruta del paissatges que tens per aki dalt!!!