15 de des. 2008

UN GLOBO, DOS GLOBOS, TRES GLOBOS .....

A poc a poc el cos es va acostumant a les milles, però pel camí de tant en tant cau alguna pàjara o globo, degut a que encara no està acostumat a fer certs km o certes intensitats. En el meu cas l'adaptació és bona, i tot i acumular fatiga a les cames, no he agafat cap globo aquest cap de setmana, i començo a passar bé ja les 3 hores i mitja. A alguns però, encara els costa, com en el cas de l'Iñaki, però és normal, el seu cos a poc a poc s'està acostumant a fer km i segur que en les pròximes sortides aguanta millor i es cansa més tard, ho sé per experiència, ja que no fa massa a mi em va passar el mateix. Diuen que els globos son bons, ja que et quedes sense reserves i després, si menges bé, recuperes el que has perdut i pots omplir encara més els dipòsits de glucogen, i per tan després aguantes més; per altra banda, soc de l'opinió que no és bo agafar globos sempre, ja que si estàs buidant el cos continuament d'energia pots crear un desequilibri que a la llarga pot perjudicar el teu cos i també l'assimilació de l'entrenament.

Així doncs, no queda més remei que menjar bé abans de sortir a entrenar, i intentar prevenir-se, ja sigui menjant barretes o fent una petita parada en el camí per a menjar. Però si és dona el cas que has agafat una pàjara, o notes que ja t'està venint, no hi ha res millor que fer una parada i comprar coses dolces com cocacola, donuts, donettes, croissants de xocolata i similars i menjar i beure fins que notes que t'has recuperat; després tornes a arrancar i a fer milles, això sí, si cal a un ritme inferior, que com agafis una altra pel camí ......

Cola i dolços, res millor per a recuperar-se una mica i poder continuar; tan Iñaki com Judit van agafar-ne un, però segur que el pròxim dia que toqui fer milles aguanten molt més.

De sobte es va sentir un "Poff!" i alguna cosa em va rebotar a les costelles. Era el tap del bido de l'Iñaki, que amb el gas de la cola va saltar. Sort que era de plàstic!!

---- Després d'aprofitar el pont per a seguir acumulant, setmana molt tranquila amb gimnàs i una mica de rodillo, i el cap de setmana una mica més de km a les cames. Només el diumenge vam arribar als tres dígits, de moment seguim sense abusar massa.
---- Per cert, gran actuació de l'A.C.77 en la crono per equips de Vinyols, quedant en segona posició tot i alguns problemes durant la prova. Felicitats al Jose, Jordi i Oscar per la seva actuació.

2 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

aixó de la cola ja ho habia vist més d'un cop!!!jajajajaja

Oriol Figuerola ha dit...

Jordi, no vegis, jo pensava que havia sigut una pedra, però em va estranyar que no em fes mal, i el "pooff" que es va sentir ....jajaja. Una cosa nova que hem après, jajajaja