16 de des. 2008

UN ALTRE PAS ENDAVANT

Judit Masdeu esprintant pel tercer lloc en el passat Campionat d'Espanya de Femines.

Un altre pas cap al seu somni és el que ha fet la Judit, que ha firmat pel nou equip UCI femení Lointek, de nova creació aquesta temporada 2009 amb el suport de la Sociedad Deportiva Ugeraga. De mica en mica es va acostant cap al seu somni de poder dedicar-se al ciclisme, després de completar una gran temporada 2008 i des d'aquí desitjar-li molta sort en aquest nou repte qeu se li presenta:

Info: www.biciciclismo.com

"En 2009 serán tres los equipos femeninos UCI. La novedad es el nuevo Lointek, impulsado por la Sociedad Deportiva Ugeraga, sita en Sopelana (Bizkaia). El conjunto vizcaíno ha formado una potente plantilla de nueve corredoras, bajo la dirección de Loli Sansano.
Las corredoras del Lointek son:

Virginia del Arco

María Díez de Ulzurrun (C. Valenciana)

Debora Gálvez (Sant Jordi)

Leticia Gil (Multicaja)

Belén López (C. Valenciana)

Judit Masdeu (Girona Costa Brava)

Cristina Navarro (Girona Costa Brava)

Patricia Pérez (Multicaja)

Chari Rodríguez (Multicaja)

La intención es disputar clásicas y vueltas en Francia, Italia y Bélgica, sin olvidar la Copa de España, el Torneo Euskaldun y los Campeonatos de España. La Grande Boucle y el Giro de Italia también entran en los planes del Lointek.

La SD Ugeraga no olvida la base y mantiene y potencia el Hotel Modus Vivendi con cinco élites, seis cadetes y dos juniors.

La empresa Lointek se ha volcado con el ciclismo femenino y es un proyecto de larga duración.

Los otros dos equipos femeninos UCI son el Bizkaia-Panda y el Debabarrena."

4 comentaris:

ninu ha dit...

Enhorabona a la Judith, i endavant amb el seu somni!!!
Segur que li anirà molt be, ara que apreti el cul pujant!!!!!!!!!

Salutacions

jordimasfepesa ha dit...

segur que la trovaran a faltar en l'equip que corria ( que era del meu poble!)

Oriol Figuerola ha dit...

Ninu, espero que tingui molta sort, que aquesta temporada serà dura, però sobretot que ho disfruti molt!! I segur que es posa les piles i apreta el cul pujant, no li queda més remei!

Jordi, així que ets de Torroella! Segur que la troven a faltar, aquest any ha fet un salt de qualitat important, i havia d'aprofitar aquesta oportunitat, que el món de les fèmines ja saps que està difícil.

ROPA CICLISTA ha dit...

Ostres.... ara he vist la noticia... jo com sempre arribo tard!! JAJAJA. MOLTES FELICITATS JUDITH!!! A veure si ens preparas uns bons passes als de l'AC77 per aquestes megacurses que et curraras a partir d'ara !!! FELICITATS CAMPIONAAA!!