18 de nov. 2008

PRIMER GLOBO DE LA TEMPORADA

Aquest cap de setmana ja he patit el primer "globo" de la temporada. I és que el cap de setmana, al final, s'ha fet llarg per a les meves cames. Dissabte sortideta amb Iñaki i Javi Voigt per la costa, buscant terreny pla i aprofitant que no feia el vent dels dies anteriors, i de pas estrenant la nova bici de carretera de Javi, la Trek que li han donat aquesta setmana mateix, una preciositat que a més li ha sortit per molt bon preu; durant la sortida, ens vam trobar amb una parella, Mario i Cinta, que han vingut a Catalunya per temes de feina no fa molt, i es van afegir a la sortida ja que volien que els hi ensenyessim rutes per aquí. Arribant a casa, em vaig trobar els dos nous cracks del BTT de l' A.C.77, el Jaume i el Joan, que ja han aparegut en aquest bloc en alguna altra ocasió. Ells també arribaven a casa de fotre-li canya a la BTT, així m'agrada xavals!

Javi amb la seva nova maquina, la Trek.


Una mcia de cera per a deixar les cames sense pèls no aniria malament, eh Javi?

El mític mirall de Cambrils, no vaig poder resistir aquest cop i vaig fer la foto.


El Jaume i el Joan, els dos nous cracks del BTT de l'A.C.77.

Diumenge va ser el dia del "hombre del mazo". A mig matí ens vam trobar el Jefe, Iñaki, Mario, Cinta i Judit, i durant una estona de la sortida van afegir-se Cañardo i Eugeni, als que vam trobar pel camí, i degut al vent vam decidir fer la ruta cap a l'interior. Cal comentar, però, que quan erem a Salou a buscar Iñaki, Mario i Cinta, em van trucar que a casa havia saltat l'alarma, així que mentre els uns esperaven que arribessin tots, jo vaig pujar una mica a saco cap a casa a veure que havia passat; al final, per sort, falsa alarma, i emv aig retrobar amb la grupeta per continuar de nou la ruta, cap a l'interior per evitar el vent molest que feia. Un cop vam deixar els tres de Salou, i quan ja portavem poc més de 3 hores rodant, em va venir de cop el "globo": a una sensació de cames molt pesades se li va unir una mica de gana, i vaig veure inmediatament que ja havia agafat la pájara. Un cop a Reus, el Jefe i jo vam parar en una gasolinera a omplir una mica el dipòsit a base de cocacola, i resulta que ell també havia agafat un pajarón del mil! Per la tarda, després de parlar amb Iñaki, ell també va arribar cuitet a casa, així que em va quedar el consol de no ser l'únic que va acabar tocat. I és que a part de la pájara, començo a notar el treball del gimnàs entre setmana, ara que li estic fotent més canya, i és que les cames no van tan fresques com fa unes poques setmanes!

Aquest cop els estiraments tenien descansos més llargs, i és que estava apajarat encara.

---- Dos dies seguits acumulant km a les cames, dissabte amb 2 horetes i mitja i diumenge amb 3 hores i mitja, amb la pájara abans mencionada cap al final. Encara em falten kms a les cames i acostumar-me una mica a la nova intensitat en el treball de gimnàs.

3 comentaris:

ninu ha dit...

FOOOOOTET PEL GLOBO!!!!!!!!!! je,je,je...!!!!!!!!

Això vol dir que l´Iñaki ja t´esta agafant............brrrrbrbbrbrb

No estaras fent tactica Hummer????

Per cert, com has pogut veure he passat de respondre el teu mail melodramatic: ja no soc premium... ¿¿¿....?????

Salutacions.

Anònim ha dit...

ets un crack jajaja, cuan gasti els tacos de la btt ja vindre a rodar amb tu jajaja

ROPA CICLISTA ha dit...

JAJAJAJA vaya parell de btteros que et vas trobar... i aixo que no entrenen maiiiiiiii !!! JAJAJAJAJA