6 de nov. 2008

UN DIA FRESQUET

Després de les plujes del cap de setmana, i tot i anar baixant les temperatures, dimecres va ser un dia realment fred. Per primera vegada en molt de temps (practicament desde febrer), em vaig tornar a posar la jaqueta d'hivern i els guants, i tot i que els segons me'ls vaig treure ràpid, la jaqueta es va quedar lligada tota l'estona, i això que al començar a suar i entar en calor pensava que em sobraria, però no va ser així. La sortida va ser tranquileta, en companyia del Jefe, que ja està arrancant també en la pretemporada 2009, i a mig camí ens vam trobar amb un dels mítics de la província: el Dani Cañardo. Després d'estar una estona fent-la petar els tres, el Dani va girar per a continuar amb la seva sortida i el Jefe i jo vam encarar l'últim tram abans d'arribar a casa, pel caminet que porta de Vila-seca a Reus, amb restes encara del vendaval de dissabte a la nit (com debia estar el diumenge i el dilluns!).

Dos clàssics: El Jefe i Cañardo.

Rodant en paralel bona estona, i bastant tranquils, una cosa estranaya entre setmana.


---- Avui sortideta tranquila a moure cames una horeta i mitja, dimarts una mica de gimnàs i natació, i avui dijous he repetit piscina i gimnàs, amb la companyia de l'Oscar de Prades a la segona, a qui veure ara habitualment per la sala de peses, aprofitant que hi ha menys hores per entrenar per a fer algo de cames i no estar tan parat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei mestre, com va tot?? ja veig que ja tornem a pedalar!!! a veure si un dia fem una rutilla amb la calma per fer km's!!! venga uri, ens veiem.