14 de nov. 2008

LA CRIATURA VA CREIXENT



Poquet a poquet, com un nen petit, l'A.C.77 va evolucionant i creixent, desde els primers passos fa aproximadament uns 2 anys, on va nèixer com iniciativa d'un grup d'amics que volien diferenciar-se de l'establert fins llavors al Baix Camp, fins a dia d'avui, on amb només 2 anys es pot dir que la criatura ja ha après a fer les seves primeres passes per si soles. Tot i això, com en un cicle vital, haurà d'apendre encara més coses, i algunes (o moltes) vindràn dels errors, però per això existeixen, per apendre. Però no ens avancem al futur, cap de nosaltres sap ni tan sol el que pot passar demà, així que millor deixem la criatura tranquila i que continuï el seu cicle vital evolucionant com fins ara. Si ens centrem en el que vindrà aquest any, hem de destacar 2 coses:

El creixement en quant a nombre de socis, en una proporció inesperada que ni tan sols les previsions més optimistes ho contemplaven (benvinguts siguin!!), que ja us anirem avançant aviat desde la web del club.

I en un altre apartat, el tema de la roba i els patrocinadors, aquest últim una feina no massa fàcil de fer, però si la gent es mou i troba persones que comparteixen les idees i a més tenen la voluntat d'ajudar al club, és agraïda. Per un costat tenim Bicipark, que es dedica a la venda i reparació de tot tipus de bicicletes a Reus, on trobareu marques com Wilier i Storck, entre altres. Per una altre costat, Pirsa, dedicada a la pintura industrial, reparació de paviments, etc... Vegaster, dedicada a la construcció, concretament a l'aluminosi, restauració de façanes, etc... I finalment, Isotop, un dels últims a incorporar-se, que ens aportarà, a banda de esponsorització, beguda isotònica.

Com veureu, un salt molt gran d'un any a un altre, ara toca disfrutar de la temporada 2009, fer les coses ben fetes i seguir creixent com a club. El futur? Com he dit abans, això no ho sap ningú...