16 d’oct. 2008

MENTRE UNS PAREM, ALTRES SEGUEIXEN A TOPE

Diumenge es va disputar a Alcover el BTT Vall del Glorieta, que compleix ja la seva cinquena edició, i a poc a poc es va consolidant com a marxa en BTT de la província. Moltes cares conegudes es van trobar en un matí que amenaçava pluja, però que al final es va comportar i no va caure el xàfec que s'esperava. La victòria va ser per a Jordi Carnicer, amb un temps de 1:30:54, segui t de Jordi Martorell, germà de l'Enric, que va acabar molt a prop, amb un temps de 1:31:48. En quant a participació, alguns asidus a aquest blog, com el Tardiu, el Jefe, el Joan i el Jaume, tots 4 futurs A.C. 77 el proper any. Tardiu va quedar el 16º amb un temps de 1:48:04, el Jefe 41º amb 2:03:52, Joan el 53 amb 2:13:41, i Jaume el 119º amb 2:52:36 (maquina, a entrenar una mica més de cara a l'any que ve, que tú abans estaves molt més al davant). Aquí teniu la classificació general de la prova.

Aquí teniu als quatre en acció: Tardiu ....

.... el Jefe .....

.... Joan .....

.... i Jaume.

Menció especial per al Jefe, que es va endur la victòria en categoria Master-50, per davant dels seus rivals en tot moment, i és que al segon calssificat quasi li va treure mitja hora. Un bon premi de final de temporada per a qui em va iniciar en això de la bicicleta; espero que l'any que ve aconsegueixi més victòries! Aquí us deixo la classificació.

El Jefe en el moment de rebre la copa.

Podium de Master-50.

4 comentaris:

ninu ha dit...

Felicitats al Pep per la seva "arrasada de victoria" a Alcover!!!!! Que abuson, amb aquests temps hauria de correr amb Elit-Sub23, esta fet un xaval!!!!!!!!

L´any que ve, quan sortim a entrenar, tots a roda seva!!!!!!!! je,je.

Salutacions i comença a entrenar ja DROPOOOOOOOOO!!!!!!! GOOOORDOOOOOO!!!!!! FIESTEROOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ei uri, tu que pots ja podries haver corregut home!! que això de la muntanya també va bé per agafar una mica de potència!! ja veus al teu pare, tot un màquina!!enhorabona per a ell!!!
i tu no mengis tants donuts i merda d'aquesta que després no podràs ni caminar, jejej, venga màquina, ens veiem!!!

Anònim ha dit...

enhorabona al jefe!! esta fet un makina...
per mi no pateixis que ja anire mes fi mes endaevant jajajaja, en aquesta marxa anava en plan globeru, anava buscan rovellons... jajajajaja

Oriol Figuerola ha dit...

Ninu, no pateixis que lo de menjar guarrades a poc a poc ho stic deixant, però ja em tocava fer una mica el gordo, jejeje

Enric, no hi vaig poder anar perqué les meves condicions fisiques després del festival del dissabte a la nit, no eren les millors, una ressaca del mil!!

Jaume, l'important és que t'ho vas passar bé, i de mica en mica ja aniràs fican-te finet, que "quien tuvo retuvo".