19 de gen. 2010

A PEDALAR!!

Finalment, la visita a ORS l'he fet aquesta tarda; després de parlar amb el Marc la setmana passada, va voler que ens veiessim avui, ja que de Vic a Reus hi han unes dues horetes en cotxe i aproximadament 170 km, i només vol que pugi a veure'l si és absolutament imprescindible i necessari (això ja diu molt a favor d'ells, sempre m'han tractat molt bé i amb molt d'interés, només tinc bones paraules cap a ells). Així que després de torturar-me una bona estona a la camilla, les seves paraules han sigut: "aquest cop, assegurat de portar les mides del sillín bé, i ja no tens excusa per a no pedalar, no et vull veure per aquí en un temps".

Molt bones notícies, després de dues setmanes de descans, tornaré als entrenaments de forma progressiva, que ja queda menys per a començar la temporada i porto retard amb la forma física, tocarà patir de valent al principi!!

2 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

eiiii!!! molt bé maquina!!!
amb calma però no t'encantis!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Moltes gràcies Jordi!!! No em penso encantar, no pateixis, però davant els problemes físics no queda més remei que posar-hi seny. A partir d'ara, a pedalar de nou, i en poc temps, a tope!!

Salutacions makina!!!