2 d’abr. 2009

...... ZERO .......

Total setmanal de km. i hores dalt de la bici: zero. I és que després d'anar a buscar el dilluns una segona opinió, aquest cop res de mutues, sino pagant, a part de la inflamació també m'han trobat que tenia 3 vertebres lumbars pinçades (sí, sí, ni una ni dos, sino tres!!). Fins on arribarà la meva mala sort aquest 2009? Espero que s'acabi ja, perqué si no ....... La part bona, si és que n'hi ha alguna, que la inflamació està bastant bé i curarà ràpid, però ara l'important és tractar bé els pinçaments, ja que si no s'agafen a temps i no es cuiden, llavors sí que has de plegar del tot.

Així que, tot i que m'han dit que puc sortir en bici sempre i quan no tingui dolor, entre el mal temps que ha fet i que de moment prefereixo fer bondat i cuidar-me una mica més del que he fet fins ara (que no ha estat massa), no he tocat la bici per a res. Ni tan sols m'he plantejat fer rodillo, perqué tampoc em ve d'una setmana o dues més quasi parat, total, ja en porto sis i la forma crec que ja ni hi és. Tot el que volia fer aquest 2009 queda de moment a l'aire, a l'espera de notar millora a base de fisio i després la rehabilitació. La Cristina, la fisio que em porta (molt maca ella) m'ha dit que han curat coses pitjors, així que entre calor profund, ultrasons, massatges, etc .... i una mica de fe en curar-se, tornaré a poder fotre-li canya al cos; el quan no ho se, espero poder fer algo a finals de temporada, però ara el que mana és el meu cos, i fins que ell no estigui al 100%, res d'entrenar. Això sí, pot ser que em perdi totes les competicions del 2009, però us asseguro que el meu model durant aquest temps que encara em queda és cert yanki bastant conegut, i tornaré al 2010 encara més fort.

11 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Cert yankee??? Nooooo. Un organisme malalt reconstituit al laboratori, fet a mida per guanyar 1 cursa a l'any...
...menys ara, que amb 40 ho vol tot???

jordimasfepesa ha dit...

ei!! no et desanimis, ja serem 2 que possiblement reapareixerem a final de temporada!!
A i l'any que bé... et vull veure a elit!!
NO VALEN EXCUSSES, val?

ninu ha dit...

Go Yankee dopat GO!!!!!!

Anims Uri, que en aquest ritme potser a finals d´any competirem........... a la petanca!!!!!

No home no, com et vaig dir ahir, amb fisio, d´aqui 7o8 dies estaras coma a nou!!!!

Anims!!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

cuando va a acabar tu mala suerte? tu mala suerte acabó en el preciso instante en que te dijeron lo que tienes.
ahora es cuestión de poner soluciones, asi que, a ello.
Animo y siempre mira el lado positivo de las cosas.(hace unas semanas estabas peor, seguro)

jose luis ha dit...

hola xavalin!!
ara ja tens diagnóstic, ja saps com dirigir la recuperació.
Per cert AMSTRONG is the best, retornar després de 3 anys, es un crack, i retonarà de la lesió full!!

Mont Be ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mont Be ha dit...

Eiii primmm,
ànims que ja queda menys... i ja saps que sempre pots entrenar el trivial!!! L'any que ve amb el nostre equip!!

ptnts desde BXL...

no sé que he fet que he suprimit el comentari... desolé!!

Daniel Lopez ha dit...

Es dificil esta situacion,seguro que sientes una cierta frustracion,pero tienes que sacar fuerzas de tu interior,este deporte que tanto te gusta vale la pena no????

Asi que animos Oriol!!!!

Joan Mèlich Bonet ha dit...

Uri! anims i recupertat aviat! ens veiem!

Oriol Figuerola ha dit...

Jajajaj, JR, saps que a mi molt bé no em cau, però és un exemple de superació personal i insipira molt.

Jordi, no estic desanimat, només em cal tenir paiencia i més paciencia, i ara ja m'he fet a la idea d'estar parat un temps i ho porto millor. Tranki, que seguiré entrenant a saco en quant pugui fer-ho, i l'any que ve ..... ens veiem a elit? Ojalá!!

Eey Ninu, que jo a la petanca del barri, quan era petit, vai quedar segon enun torneig dels de la categroia de petits, ijajajajaja!!!!

Jose, gracias por los animos, la verdad es que dia a dia estoy algo más animado, sera que me acostumbro a estar parado i lo llevo mejor. Ahora a tratar el problema, solucionarlo, y a dar pedales otra vez.

Oriol Figuerola ha dit...

Gràcies pels anims Jose!! Ara ja sé el que tinc, cada dia veig més clar que és aixo i que la recuperació va per bon camí. Paciencia i en quant pugui, a pedalar (pero mai abans de temps)

Ja l'has liat prima!!?? No controlem els blogs encara o que? jajajaja. Al trivial per molt que entreni, em guanyeu tu i el Javi, així que ..... resposta estandar sempre: Antonio!!! jajajajaja

DAni, vale mucho la pena portarse bien, aunque tengan que ser unos meses, si depsues puedo volver a machacarme el cuerpo encima de la bici, asi que voy a tirar de paciencia y a esperar que mi cuerpo vaya curandose dia a dia. Gracias por los animos krak!!!

Eey Joan!!! Pos lo de ràpid diga-li al meu cos, que jo ja vull fer via ja, jejejeje. A veure quan puc tornar a entrenar, i quedem per fer milles. Salutacions krak!!!