24 de nov. 2008

CORRONS

O rodillos, que és el mateix en el llenguatge de carrer, una bona opció si el dia no acompanya i no vols estar totalment parat. Divendres vaig optar per fer-ne, veient que el vent començava a tenir presència i la sortida podia ser perillosa; van ser 40 minutets per a moure una mica les cames i treballar la cadència, i poca cosa més. L'endemà, el dissabte, la cosa va ser totalment diferent; per culpa del vendaval que feia, vaig optar per no jugarme-la i quedar-me a casa, i em vaig obligar a fer uns corrons algo més seriosos; però per a no aburrir-me, vaig montar-me una sessió amb piràmides que va fer que el temps passes molt més ràpid del que esperava.

Cal estar preparat per si de cas, i no pot faltar líquid ni sòlid.


Tot a punt, ara només falta començar a pedalar .... tot? no, falta alguna cosa ....


..... ara sí, sense musiqueta el corró és avorrit.


Comencem a pedalar, una mica tapats; al pàrquing hi fa una mica de fred .....


...... als primers minuts, ja comença a sobrar roba .....


...... part central de la sessió, comecem a suar més, el maillot ja tot obert .....


..... i així acabem, amb tot fora, suant de valent i amb calor, tot i el fred del pàrquing.

La Kira sempre controlant que tot vagi bé, també fa que la cosa sigui més amena i molta companyia.

---- Al menys he complert durant dos dies amb els corrons, millor això que res. Diumenge hi va haver la primera sortida de la nova temporada de l' A.C.77, podreu trobar més informació en aquests diferents enllaços.

6 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

quina maquina!! em refereixo al gos!!! jajajaja, m'encanten els bulldogs!! i no entrenis tant!!

Oriol Figuerola ha dit...

Jajajaja!! No saps prou bé lo makina que està feta la Kira, aki on la veus fot uns salts i té una arrancada d'esprinter, com enganya la tia!! I sobretot, kina companyia que fa .... tot i alguna que altra trastada. I per mi no pateixis, soc un globero que es dedica a fer marxes, però akest any potser corro algun Gran Premi per aki a Tarragona, això sí, em conformo amb acabar que els Elits esteu bastantes passes per sobre meu.

Per cert, t'ho devies passar pipa corrent al Criterium, no? Que wapo això de córrer amb els PRO's, tot i fer-te anar a 45 a les rectes, això va bé per treure la carbonilla, jejeje.

Salutacions i sort amb lo dels sponsors!!

ROPA CICLISTA ha dit...

Cullons Uri !!! no sabia pas que tambe tenies un bulldog!! tot i que em sembla que no es portarien gaire be amb el meu, ja que els britanics amb els gabatxos no lliguen gaire !!! JAJAJAJAJA.
No entrenis tant, que d'aqui dos dies ja no et podre veure el pel pujant la Teixeta!!! Jo estic parat... totalment out, almenys per una temporadeta.

Mont Be ha dit...

Ei, prim!! Ja veig que estàs fet un màquina i ho tens molt ben muntat... la xocolata, la beguda, la música... l'streaptese i la Kira!!
Ja veig que vas fent lloc pels menjars de Nadal!!
Quina enveja 'cotxina'... però ja em queda menys per poder tornar a posar-me les sabatilles!! A veure si el temps, i el Roger (je je), acompanyen.

ptnts desde la distància!

Anònim ha dit...

Ei Oriol!

Merci xl comentari, pues enguany ens veurem bastant ja k priorititzo la carretera pero sense deixar de banda el open btt tgn, pk vull fer el calendari cicloturista català mes el de llarga distància, i tb tink en ment fer la quebranta i la dels pirineus, pero buenu ja es veura sobre la marxa.

salutacions!

Oriol Figuerola ha dit...

Oscar, quan vulguis fem una sortida a passejar les fieres, a veure que fan; per cert, anims ara q vas de cul, tranki q ja tindras dies per entrenar.

Montseee, q tal prima? Fot fred aki, no? Jo ja estic fent lloc per a tots els menjars del nadal, jejeje. Akest nadal farem xou tots junts, tinc moltes ganes de veure el Roger!!

Joan, ja quedarem per a rodar doncs, no deixis d fotreli canya a la btt, i si vols venir amb nosaltres a les marxes, nomes cal q ho diguis. Apuntat el meu correu per si de cas: urifiguer@hotmail.com