14 de set. 2008

CRONOESCALADA SORTENY

ANDORRA. 13-09-08. Dissabte al matí a primera hora pujàvem de camí a Andorra (i van ....) Oscar, JR i jo. Entre parades a esmorzar, la cua de l'aduana i arribar a l'apartament (va ser un dia bastant mogudet de trànsit a Andorra) ja quasi era la una del migdia, així que a canviar-se i a moure cames mentre feiem un reconeixement del terreny que ens esperava a la crono. Eren uns 4'5 km. bastant planers, tot i que entremig hi havia algún repetxo llarg que t'obligava o a canviar de plat o arrastrar el gran si tenies cames suficients, amb uns 5 km. finals de pujada, els primers bastant durs a la zona del Serrat i l'últim km i mig no tan dur fins a Sorteny; en acabar, baixada de nou i cap a Arinsal, on teniem l'apartament, amb una pujada exprés al coll del mateix nom, tot i que jo em vaig quedar a l'inici que no em notava massa bones cames i no volia carregar per l'endemà. Tota la sortida acompanyada de fred i una pluja fina que no va deixar de caure en cap moment. Per la tarda, una mica de shopping, i després ja cap a l'apartament a sopar i a descansar.

La musiqueta del viatge al cotxe del JR, "pata negra".

Només traspassar la frontera escoltem això a la ràdio d'Andorra: no fa anys, quins riures!!

De camí a Sornàs, on començava la crono, a fer el reconeixement.

El JR li ha agafat el gust, a això d'anar acoplat.

Oscar, ben abrigat, que feia rasca.

Pujant Sorteny, última part de la crono.

Aquí sortia una mica el sol, però continuava fent fred.

Els núvols i la pluja, tot el dia en aquella part d'Andorra.

Una bonica vista del poble d'Arinsal.

14-09-08. A les 9:30 ens plantavem a l'inscripció JR, Oscar i jo, i allí ens trobàvem amb Ninu i Rafa, que van pujar el mateix matí. Mentre escalfàvem vèiem per allí en Jaume Morales i altres Bigmats i màsters-30, a més de l'Eric i el Ricard De Miguel, cosa que feia que el nivell en aquesta crono fos alt; caldria patir al màxim per a fer-ho de forma decent! A les 11:14 feia la sortida, i després d'uns km. inicials bastant a tope, on no m'acabava de trobar bé del tot, vaig aprofitar una baixada d'un repetxó per a descansar (mig punt menys d'intensitat, en les cronos no et pots permetre més) i després de trobar millors sensacions, començava la part de la pujada, que és més favorable a les meves condicions, per acabar a la meta amb un temps de 30' 46''. MotoGP Morales va fer uns 25' i poc (és d'un altre planeta), el podium es tancava en 27' i poquet, mentre que els De Miguel es movien entre 27' i 28' aproximadament. Encara no sé les classificacions definitives, suposo que un top-20 o top-25, que tenint en compte el nivell, no està gens malament i més a aquestes alçades de la temporada. La participació A.C.77 va quedar de la següent manera:

Rafa .......... 30' 12''
Oriol ......... 30'46''
Oscar ....... 30' 56''
Ninu ......... 31' 27''
JR ............. 32'12''

Els temps encara són provisionals, a l'espera que surtin les classificacions, tan aviat com les tingui, les penjaré.

3 comentaris:

ROPA CICLISTA ha dit...

Molt bon resultat maquinaaa!!! vaya crono mes decent que vas fotre!!

Jo ja estic mirant de cara al octubre-novembre a tornar a començar de nou, ara estic off-line total!!

Escolta, si voleu un bon recopilatori de bon remember jo en vaig fer un de 200 cançons, ja us el passare!! i fotem himne oficial al club!! JAJAJAJA

ninu ha dit...

Quin fart de riure amb la cronica del Van Krujem aquest, sobretot amb la cronica de quna li falta 1 mes pel triatlo de Bcn!!!!!!

Aquests eren els que feien xou a Andorra!!!!!!!!!?????????

Oriol Figuerola ha dit...

Gracies Oscar!! La cosa va anar bé, el que passa es que els de davant estàn en un altre nivell.Ara al novembre començarem molta gent, jo a l'octubre faré un descans, que també em toca.

Ninu, sí que son els que feien xou per Andorra, jejeje