3 de juny 2008

UN ALTRE DIA RELAXANT

Dimarts 03-06-08. Avui he decidit tornar a relaxar, tenint en compte que el dissabte tinc la Bonaigua, una marxa bastant dura, sobretot pels km. així que aquesta setmana millor no passar-se de la ratlla i anar fent. Avui sortideta en companyia d'Iñaki i Ninu, una mica condicionada pels núvols, que ens han fet variar una mica el recorregut, però al final per sort no ens hem mullat (bé, a Almoster han caigut algunes gotes, però no massa cosa). Avui m'he posat de curt perqué al sortir feia molta calor, però quan s'ha ennuvolat, com que també feia una mica de vent, he tingut una mica de fred, i estic en un moment de la temporada que m'he d'estalviar refredaments innecessaris, així que fins que no faci calor de la bona, continuaré sortint de llarg, que a mitja tarda el temps encara canvia i es posa tonto. La sortida bastant distesa, a un ritme no massa alt però tampoc lent, i els trams amb vent de cara han fet treballar una mica més. El millor moment el del tras-camión, on he aguantat més del que esperava, i quan m'he girat estava completament sol (Ninu, a treballar més les arrencades). Per acabar, una pujada tranquila fins a Almoster, i baixada cap a casa.


Ninu i Iñaki (en segon terme), la companyia d'avui.



Aneu rient, que mireu come stà el cel al darrera.

---- Un altre dia tranquilet completat en 1 hora i 57 minuts i 50 km. acumulats a les cames, més uns bons estiraments per a acabar de relaxar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei molt bé mestre!!!! així m'agrada no s'ha de parar mai, jejej. Ara que sembla que ja comença el bon temps tenim una sortida pendent eh!!?? jeje, venga uri, a veure quan ens veiem.
Ah, això d'Andorra m'agradaria molt venir, però el dia següent vaig a una marxa a Vallfogona de Riucorb, que per cert és molt guapa!! així que ens veiem un altre dia.