30 de gen. 2008

"NAN" FENT

Després d'un dia de descans per assimilar els km. del cap de setmana i les peses del dilluns, avui tocava tornar a pedalar, que ja hi havia ganes. Seguim amb el treball de fons, acumulant hores damunt la bici per a agafar una bona base de resistència. El treball ha anat bé, peró hem tingut un convidat inesperat: el vent. I és que cap a la costa, ideal per a fer recorreguts planers i amb poc desnivell, en aquesta època de l'any sempre bufa una mica, i a vegades passa que, com avui, va canviant de força i té cops que bufa una mica moderat. Però com diuen que entrenar amb vent es bo, que així agafes més força (m'agradaria saber qui va ser aquest il.luminat) doncs a patir una mica toca, i quan bufava de cara apretar una mica les dents i esperar que al cap d'una estona perdés una mica de força.
Al final ha bufat durant més de la meitat de la sortida, així que he "gaudit" de la seva companyia fins arribar a casa.

P.D: avui no hi ha fotos perqué m'he deixat la camara amb les presses.

---Seguim acumulant: han sortit 2h 30' amb 67 km. de terreny pràcticament pla

3 comentaris:

EL PETIT DE LA CASA ha dit...

uri menys entrenar i mes cubates per ke el cos tambe li va be destilar una mica en bicicleta em sembla ke no us podre atrapar pero en cubates no podreu aguantar el meu ritme es com el de lance amstrong pujant un port de primera especial amb plat gran i pinyo petit venga uri ves al marroc i porta unes boles al cul.

Anònim ha dit...

Això podries portar unes boles al cul, jejejej.

Oriol Figuerola ha dit...

Jejeje, petit, tranki que el fondo cubatero tambés es treballa, però tu aquí ens fas la pell segur, que es la teva especialitat, jejeje. Al marroc no sé, però a l'estiu el "tunezino" torna,a vere si n'aprens i et toka més el sol, que no pot ser que a l'estiu estiguis blanket kom el floket de neu,jejeej. Lu de les boles al cul podriem fer una gimcana a prades de bici i correr a peu amb boles xines al cul, a veure ki arriba primer, que us sembla, tap i henrik? jejejejeje