26 de gen. 2008

DIARI ........ ¿BICICLISTA?

Qui no ha sentit alguna vegada quan era petit, i anava en bicicleta pel carrer del barri o el poble, alguna avia dient: Nen, que ets biciclista?
Doncs en aquesta frase m'he inspirat per donar nom al bloc. Des d'aquest aniré comentant i explicant algunes de les vivències, que no són poques, que van sorgint durant els meus entrenaments i competicions, per acostar-vos una mica al món de la bici i el ciclisme en concret, i d'altra banda per a que conegueu una mica més de mí.
Tothom està convidat a deixar els seus comentaris i a expressar la seva opinió.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

ola!!!! jajajaja....
ma vingut al cap mun germa de petit que li preguntaven que volia ser de gran... biciclista!!!jajaja i uns kuans anys dspres nkara perd l cul x anar amb bici!!!!
km te dit altres vegades, de veritat, no entenc l k us dona la bici xro a tots us fa perdre el mon de vista!!!!putse es xk n i e entrat mai... i ni ganes!!!
wenu, malegro k stiguis be, i km k n et vek mai! kuam faci tems k n se res d tu, entrerare a vere km et va la vida!!! jajaj
dw wapu. ptons
ester

a!!! si trobes un aki davui, sabras xk te ficat falta!!!! jajajjaja

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Ester! La veritat es que això de la bici es com una droga, et va enganxant i de sobte et trobes que no saps com t'hi has atrapat, jejeeje. Potser si hi entres no en podràs sortir tu tampoc, jajja!
Sempre que vulguis passa per aquí , i si algún finde estàs més pel poble fes un toc al mobil.

Cuidat!! (lo de la falta,jeje, uix kin kap que tinc, jejeje :P )