25 de des. 2009

BON NADAL!!!!

Molts dies sense actualitzar, però entre la feina, els entrenaments i algun que altre motiu personal, no he tingut massa temps per a dedicar-m'hi. A partir d'ara, que la cosa s'ha normalitzat i tranquilitzat una mica, continuaré afegint entrades i vivències del dia a dia del biciclista. Primer que tot, desitjar-vos un Bon Nadal i unes bones festes, espero que us facin regalets i que la pluja no us faci tirar massa de rodillo. Jo portava una setmana sencera indoor, fins que avui hem aprofitat que sortia el sol per a entrenar a l'aire lliure (com ho trobava a faltar) i ja que havia fet fred els dies anteriors, hem anat a pujar un port i a veure una mica de neu. Un cop fetes les fotillos, cap a casa a dinar, que aquests dies és un no parar de menjar, menjar i menjar, i alguna copeta que altra que cau de més. Per sort, ja hem fet una mica de lloc a la panxa, i així el menjar passa millor. Bon Nadal a tothom!!!!

2 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

aviam si actualitzes més sobint maquina!!!
per cert, ja esta s a punt de correr a elit?

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Jordi!!

Ja m'agradaria, però he estat bastant liat aquest ultim mes a la feina (et diria: i que duri!! pero sembla que ha tornat a afluixar) i no tenia massa temps lliure entre entrenos i feina, pero a partir d'ara la cosa sembla que s'estabilitza, així que tornaré a anar actualitzant el blog.

A punt encara no, queden dos mesos per a seguir acumulant entrenos i intentar arribar en unes mínimes condicions, i no em vindria malament alguns consells dels veterans com vosaltres un cop estigui en aquest món, així que potser "m'enganxo" a tu els primers dies, jejejeje.

Com van els entrenos planificats? Ja t'hi vas acostumant?