6 d’oct. 2009

ELLA NO ENGANYA

La bàscula no enganya, ella sempre diu veritats, i de vegades pots estar-hi d'acord, i de vegades no. Prop de 8 mesos parat, donen per moltes coses, i una d'elles és guanyar pes; recordo que abans de "trencar-me", al febrer, estava al voltant de 65 kg, afinant ja pel començament de la temporada, i resulta que ara estic 6 kg per damunt d'aquest pes. El que passa que aquests kg son enganyosos, ja que el cos ha perdut massa muscular i ha guanyat greix, i per tant, realment son més de 6 kg els que m'he engreixat; no sé si és bo o dolent, però la gana no la perdo i he continuat menjant igual que quan entrenava (val, he de ser sincer, també han passat factura els "entrenos nocturns", però es que soc jove, tampoc era qüestió de quedar-se a casa tot aquest temps, no?). Desde fa uns dies, amb el rodillo, ja he pogut anar controlant una mica el pes, però tinc decidit que a partir d'avui ja començaré a rodar. A rehabilitació m'han dit que estic quasi curat, així que ja no esperaré a que d'aquí 8 dies el metge em doni l'OK. Aniré amb compte de no caure, crec que més mala sort ja no es pot tenir i ara em toca una bona ratxa i llarga, i començaré a agafar to per l'any que ve, que em farà molta falta.

Ara només cal deixar que les hores dalt de la bicicleta i la meva genètica de "Fido Dido" facin la resta per a tornar a baixar a un pes òptim; això sí, a poc a poc, sense obsessionar-se tampoc en perdre'ls tots en poc temps.

3 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

tramqui!!! que tindras temps de perdre pes!!
65kg en forma? ets un escalador...
jo en forma en faig 12 més que tu!!
jejejejejejejeje!!!
anim i l'any que ve elit!!!!NO?

Oriol Figuerola ha dit...

Eeei Jordi!!! Hi ha temps de seobra per anar perdent pes. Realment, el meu pes en forma es de .... 63 kg!!!! segons les proves de l'esforç i les proves clíniques, així que ja et pots imaginar, escalador pur i dur!

L'any que ve a patir de valent, faré la "locura" de treure'm la llicència elit, jejejeej......

Oriol Figuerola ha dit...

Per cert, que si en forma peses el que dius ....tio, estas fet tot un Cancellara, com per seguir-te a roda quan li fots gas!!! Mare meva, jo que et volia convidar un finde a entrenar per les terres del priorat, em sembla que m'ho pensaré, jejejeje...

Salutacions Jordi!!!!