22 d’oct. 2009

AGULLETES

Feia ja molts mesos que no tornava a tenir mal de cames, a no tenir agulletes, les cames no em feien mal al pujar les escales ...... però de nou totes aquestes sensacions "desagradables" han tornat, després d'uns quants dies rodant per a tornar a adaptar-me a la bici. Estic content, perqué vaig recuperant la normalitat, dia a dia i de mica en mica. Ara molta gent fa el descans, o aixeca el peu, per a recuperar de la temporada passada, però en el meu cas, tot aquest mes me l'he passat retrobant sensacions que ja havia oblidat. En quant acabi el mes d'octubre, a tornar a començar de nou, a fer l'hiver propiament dit, i a carregar les piles (i les cames) per a una temporada que serà dura, molt dura ...... però molt il.lusionant!!

Aquesta foto és d'ahir dimecres: després de ploure fins a mig matí, sortia de casa amb una imatge enganyos, el cel ja sense núvols amenaçants, un dia tranquil ..... doncs no, perqué el vent ja començava a castigar, tot i que encara no ho feia amb força; és la creu dels que entrenem per la zona de l'Alt i el Baix Camp.


Tornar a rodar per "l'arcén", una sensació molt agradable i que no té preu!

3 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

mica en mica!!!

Daniel Lopez ha dit...

Bienveido al dolor de patas jejejeje..
Me alegro que poco a poco vuelvas a rodar por los arcenes y sobretodo disfrutes todo lo que puedas Oriol...

Oriol Figuerola ha dit...

Mica en mica, Jordi, mica en mica i fent les coses bé, que tots sabem que això vol temps de pedalar, pedalar i pedalar.

Dani, no veas, y alo echaba en falta y todo, jejeje. Lo disfruto a tope, cada dia con muchas ganas e ilusion, que mas puedo pedir?

Salutacions als dos, sou uns kraks!!!