30 de jul. 2009

"PONGO UN CIRCO Y ME CRECEN LOS ENANOS"

Aquesta frase, que no sé de qui és, resumeix perfectament el que està sent per a mi el 2009. A poc a poc estava recuperant-me de la lesió, després de molts mesos d'incertesa fins que he anat a parar a mans d'un bon fisio, i quan semblava que ja estava a punt de començar a entrenar (el que és pròpiament entrenar, poden apretar i fer gas sense patir per cap molèstia ni dolor), aquest migdia tinc una caiguda tonta amb la moto. Diagnòstic: el cap del radi del colze dret trencat i 3 setmanes amb el braç enguixat, i després a començar rehabilitació, tot i que encara no estarà curat, per a que els lligaments i músculs no s'atrofiïn. Ara sí que ni bici ni res, no em plantejo fer rodillo de moment fins que em deixi de fer mal, i el guix a més és molt incòmode i pesa. De totes maneres, tres setmanes més sense bici tampoc passa res ja, em dedicaré a caminar, i fer coses semblants, i sobretot continuar fent vida social.

M'havia promès no ficar res al blog fins que no estigues ja curat del tot, però aquest nou contratemps ha fet canviar les intencions. Això sí, m'ho he agafat amb molt bon humor perqué no val la pena desanimar-se, sempre podia haver sigut pitjor.

En espera de que la meva sort canviï ja definitivament, em plantejo ficar una petita carpa al jardí a veure si hi creix algo, i em puc treure alguns eurillos, jejejeje ....

P.D: que lent s'escriu amb la mà esquerra, espero anar dominant més dia a dia ..........

10 comentaris:

ViNi ha dit...

la verdad Oriol esque vaya tela...lo siento tio. no se que decirte porque cuando salias de algo toma otra...no se que le habras hecho alguna ex...mira si te a hechado mal de ojo porque..jejeje

recuperate lomejor posible y ya veras como el año que viene no tienes percances que as llenado el cupo!!

suerte!!

Oriol March ha dit...

Oriol quina mala sort! Però ja veuras que dintre de poc estaras un altre cop pedalant. Intenta fer rodillo ni que sigui. Molts anims i cuidat!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

No pasa nada Oriol...yo soy bastante pupillas también y sabes lo que te digo que nos pasan cosas a los que vivimos intensamente, vamos en moto, hacemos deportes etc. al que está siempre empanao en casa como no se le caiga un fluorescente en la cabeza...
ahora eso sí, cuando uno se cae rápido a levantarse y el desánimo es para los cobardes!
a recuperar y a mirar pa lante SIEMPRE

Mont Be ha dit...

Ei, Prim, ànims que no ha estat res. Pensa que tot això et farà tornar amb més ganes...

Ptnts desde BXL!!

ninu ha dit...

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTiiiiiiooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No me lo puedo creer!!!!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Viniii!!! no se, que yo recuerde no, como no fuera una noxe yendo "morao" .... jejejeje. Paciencia y ahora a curarse del todo y bien, para empezar de una vez a tope.

Oriol, aquest 2008 molta mala sort, pero tot aixo em farà més fort. De moment rodillo res, que el guix es incomode i a més he de portar-lo aguantat pel coll.

Jose, a mirar para adelante siempre, si nos caemos es para volver a levantarnos, de desanimo cero, todo lo contrario, paciencia y buen humor.

Gracies als 3 pels anims!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

EEey Montse!! Paciencia i bona lletra, no puc fer-hi més. Bon humor i vida social tres setmanes més, quin remei. Petons als 3!!!

Ninu, ja veus, em persegueix la mala sort, algú m'ha fet vudú, jejeejje....

Gràcies pels anims!!!!

Daniel Lopez ha dit...

Asi se hace,ante las adversidades uno ha de crecerse y luchar mas que nunca...
Que no decaiga ese animo Oriol,ya veras como todo este esfuerzo tendra su recompensa...

jordimasfepesa ha dit...

collons tiu!!
quan no som naps son cols!!!
no et desanimis que l'any que bé et vull al meu costat al pilot, VAL???????

Oriol Figuerola ha dit...

Eeey Dany!!! El animo no decae, a estas alturas no voy a deprimirme ni nada, buen humor y paciencia (un poco más, jejeje) y a rehabilitar bien ese codo. Un saludo y gracias por los animos!!

Jordi!!! Ja veus, una mala ratxa, però bé, paciencia, anims i bon humor. M'he passat un any en blanc, però no dubtid que em tindràs allí, al teu costat, ok? Salutacions i anims a tu també, que aviat faràs por al pilot!!