7 de maig 2009

37 ANYS DESPRÉS .....

Per sort o per desgràcia, Reus és una ciutat amb tradició de hoquei patins. Desde que era ben petit, sempre he notat com aquesta ciutat respirava hoquei, i qualsevol triomf del Reus, per petit que fos, era motiu de celebració. Però hi havia una copa que es resistia, de vegades tan a prop i de vegades tan lluny, però que semblava que estava destinat a no guanyar-la mai més. Han hagut de passar 4 decàdes, però finalment la història ha fet justícia amb aquest equip i han guanyat la setena Copa d'Europa. L'alegria en veure com els gols de Gual i Pedrito en la tanda de penals feien que es proclamés de nou campió d'Europa, després de tants anys i de patir tan contra el Vic, va ser enorme. No tinc paraules. Molta gent com ma mare, seguidors desde petits i de fa molts anys, ja es pensaven que no tornarien a veure al capità del Reus aixecant aquest trofeu; doncs bé, ja la tenim aquí, i a més a més en color.

Ojalà en vinguin més, com la Lliga, on la bèstia negra, el Barça, ja fa més de 10 anys que té l'hegemonia. Ojalà aquest any tot canviï, i tornem a sortir a pitar, a celebrar un altre títola la Plaça Prim i a omplir la Plaça del Mercadal de gent. Diuen que l'afició de Reus som una mica hooligans, que sempre la liem, que som uns bèsties, però és que de vegades ens deixem emportar massa per la passió que sentim pel nostre equip; jo defenso que la gent siguem passionals, animem, cridem i insultem al rival, però sempre sense mala fe i sense arribar a la violència. Com a afició som l'enveja del clubs d'hoquei, ja voldria el Barça, aquell equip fet amb diners que provenen del futbol (es tan trist que un equip que no s'autofinança guanyi competicions a cop de talonari, i això inclou el bàsquet, handbol, etc....) i que se suposa que és el rei de l'OK Lliga, una afició com la nostra.

Divendres li faràn el passadís al Reus, a més a més al Palau Blaugrana i davant de tota l'afició culé, la pregunta que em faig és si TV3 tindrà el que cal tenir per emetre el passadís o potser ficarà un tall publicitari i tornarà a conectar al minut 1 de partit? Si fos al revés, no dubto gens de que emtrien el passadís, però en aquest cas, ho faràn? Jo espero que sí, i us seré sincers: el disfrutaré.

---- Aquest és un post una mica atípic, que res té a veure amb el ciclisme ni el que l'envolta. Tampoc soc un gran entés en hoquei, només volia plasmar l'orgull que sent aquests dies la ciutat i la gent de Reus pel títol aconseguit el cap de setmana. FORÇA REUS!!!

2 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Me recuerda de pequeño los partidos contra el liceo,el barça,el anoia etc,etc cuando antes los daba mucho por tv2 ahora nada de nada,bueno si tenis,tenis,tenis jejejejeje...
No te extrañ que tv3 haga lo que tu dices y aun asi gracias por que los dan.

ANIMO CON LA RECUPERACION!!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Hola krak!! La rivalidad con el Liceo aun dura, siempre saltan chispas contra ellos. Ahora en tv2 solo es tenis, tenis, tenis, tenis, para que dar nada mas no? No hace falta ni dar el Giro ..... Buaaaa, como aburren. Lo de tv3, me huelo que el pasillo tendre que verlo en youtube, a ver hoy si lo dan por el 33. A las 20:55 saldremos de dudas, jejeje.

Gracias por los animos, y un saludo!!